Διήμερο το πρόγραμμα του Αυθεντικού Μαραθωνίου

Την Πέμπτη 18 Απριλίου, ο ΣΕΓΑΣ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας θα γίνει ενημέρωση για την διεξαγωγή των αγώνων του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας σε δύο ημέρες.
12/04/2019 • 21:40
Ο Μαραθώνιος της Αθήνας
  • shares
Την Πέμπτη 18 Απριλίου, ο ΣΕΓΑΣ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας θα γίνει ενημέρωση για τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου του να διεξαχθούν σε δύο ημέρες οι αγώνες του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, με την μεταφορά του δρόμου των 10 χλμ το απόγευμα του Σαββάτου.

Με την απόφαση αυτή ο ΣΕΓΑΣ στοχεύει στην ικανοποίηση της ολοένα αυξανόμενης ζήτησης νέων συμμετοχών από τους δρομείς, η οποία θα οδηγήσει στην αύξηση των ορίων εγγραφών σε όλους τους αγώνες. Ο Μαραθώνιος δρόμος στην αυθεντική διαδρομή θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, ενώ την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί πλέον και ένας μεγάλος ενιαίος αγώνας δρόμου 5 χλμ το πρωί μόνο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παναθηναϊκού Σταδίου στις 13:00 κι έχουν προσκληθεί να μιλήσουν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Αυθεντικού Μαραθωνίου, Βασίλης Σεβαστής, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν εκπρόσωποι των κρατικών και θεσμικών εταίρων, καθώς και εκπρόσωπος της ΟΠΑΠ ΑΕ, του μεγάλου χορηγού του ΑΜΑ.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η επίσημη έναρξη των εγγραφών για τον αγώνα του 2019.
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.