Στην Κύπρο ο Φιλιππίδης για προετοιμασία

Στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Κώστας Φιλιππίδης από τις 15 Απριλίου ως και τις 23 του ίδιου μήνα.
12/04/2019 • 18:10
Ο Κώστας Φιλιππίδης
  • shares
Ο Κώστας Φιλιππίδης μαζί με τον προπονητή του, Δημήτρη Κυτέα, και τον συναθλητή του, Δημήτρη Καραγιάννη θα αναχωρήσουν την προσεχή Δευτέρα για την Κύπρο προκειμένου να πραγματοποιήσουν εκεί ως τις 23 Απριλίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Έλληνα πρωταθλητή. 

Ο "ασημένιος" πρωταθλητής Ευρώπης του 2017 στο Βελιγράδι πρόκειται αγωνιστεί στη Ντόχα στις 3 Μαϊου στο πρώτο Diamond League του 2019. 
Ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα δεν έχει καταλήξει στο συνολικό πρόγραμμα της σεζόν, η οποία φέτος είναι ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς το Παγκόσμιο της Ντόχα είναι προγραμματισμένο για τον Οκτώβριο. 
Σε κάθε περίπτωση, ο Φιλιππίδης θα συμμετάσχει σε σημαντικές διοργανώσεις εντός και εκτός συνόρων με δεδομένο ότι είναι ένας από τους κορυφαίους επικοντιστές του πλανήτη.
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/05/2019 • 07:16

Η "δίψα" και η αποτελεσματικότητα κρίνουν πολλά απόψε σε Ελβετία και Κύπρο (video)

Μικρό το προβάδισμα της Κορτράϊκ και της Ντε Γκράαφσχαπ στα πλεϊ-οφ του Βελγίου και της Ολλανδίας αντίστοιχα όπως και της Βερόνα ενώ στην Ελβετία οι αναμετρήσεις όπου κρίνονται θέσεις για την πρώτη 4αδα της βαθμολογίας, εκτός απροόπτου θα κροθούν στην παραγωγικότητα.