Φλεγμονή ο Λαζαρίδης, νοκ άουτ ο Καστίγιο

Με ένα πρόβλημα, κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

Με ένα πρόβλημα, κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. Ο Νίκος Λαζαρίδης, εξαιτίας μια φλεγμονής στο πόδι, δεν κατάφερε να προπονηθεί και ως εκ τούτου είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το Σαββατιάτικο ματς. Για τον λόγο αυτό, ο Μανουέλ Μασάδο συμπεριέλαβε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές, προκειμένου να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια με τον αρχηγό της ομάδας, περιμένοντάς τον μέχρι την ύστατη ώρα. Εάν τελικώς ο Λαζαρίδης δεν αισθανθεί καλύτερα, τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Φράνσις Ντίκο.

Εξάλλου, όπως λίγο εώς πολύ αναμενόταν, ο Νέρι Καστίγιο δεν πρόλαβε να ετοιμαστεί και έμεινε εκτός αποστολής η οποία αποτελείται από τους εξής παίκτες: Βελλίδης, Σηφάκης, Κατίδης, Νέτο, Καζναφέρης, Τσουκάνης, Λαζαρίδης, Ντίκο, Σανκαρέ, Φατί, Πρίττας, Παπαζαχαρίας, Καπετάνος, Ουμπίδες, Ακόστα, Σολτάνι, Κανούλας, Γιαννιώτας, Τριανταφυλλάκος.

Εκτός, έμειναν ακόμη ο τραυματίας, Παπαστεριανός και οι Τόχα, Γιακούποβιτς οι οποίοι δεν υπολογίζονται. 

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Μασάσο σκέφτεται να επαναφέρει  τον Μιχάλη Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, δίνοντάς του εκ νέου μια ευκαιρία, καθώς εξέτισε την ποινή του. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως το έχει αποφασίσει οριστικά, καθώς οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μάρκου Βελλίδη, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.

Από εκεί και μετά, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Λαζαρίδη ή Ντίκο με παρτενέρ τον Σανκαρέ , έχοντας στα αριστερά τον Τσουκάνη και στα δεξιά τον Καζναφέρη, αντί του Νέτο. Φατί και Παπαζαχαρίας θα παίξουν στις θέσεις των αμυντικών χαφ, στο 4-2-3-1 που χρησιμοποιεί ο Πορτογάλος τεχνικός, με τον Ακόστα στην αριστερή και τον Ουμπίδες στη δεξιά πτέρυγα. Ο Καπετάνος θα βρεθεί σε ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον Γιαννιώτα, ο οποίος θα παίξει στην κορυφή, αντικαθιστώντας τον Καστίγιο.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο θα διεξαχθεί ο τελικός του τουρνουά «Αλέκος Αλεξιάδης», μετά το πέρας του οποίου θα τιμηθεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αρη.    

Κοινωνία υπέρ ανέργων

Η Κοινωνία Μελών Αρη, συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις που αφορούν τους πολίτες, διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα το μείζον πρόβλημα της ανεργίας.  Η σχετική ανακοίνωση, με όλες τις λεπτομέρειες, έχει ως εξής: 

«Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012 στις 19:00 στο ARIS Sports Cafe θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με θέματα:

1)    Παρουσίαση προγραμμάτων επαγγελματικής αποκατάστασης ανέργων,

2)    Βελτίωση γνώσεων και δεξιοτήτων για την εξεύρεση εργασίας,

3)    Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην απασχόληση.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Κανελλίδης Δημήτριος, πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Μακεδονίας – Θράκης και νυν Προϊστάμενος Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης ΟΑΕΔ και μέλος του ΔΣ του ΟΑΕΔ και ο κ. Λεκάκης Πέτρος, Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Συλλόγου Υπαλλήλων TBank. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλα τα μέλη της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ».

Στο «Βικελίδης» η Κ 20

Στο «Κλ. Βικελίδης», θα αγωνιστεί η Κ20 του Αρη ανήμερα των γενεθλίων του συλλόγου. Την Κυριακή στις 12:00 το σύνολο του Νίκου Πασσιαλή θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο. Από την άλλη η Κ17 φιλοξενεί το Σάββατο στις 13:00 τη Δόξα Δράμας στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Λώλα στη Σουρωτή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.