Απώλεια για Φούλαμ από την καλύτερη Μπρέντφορντ (video)

Σε εκπληκτικό σε εξέλιξη παιχνίδι για την 43η αγωνιστική στο "Κρέιβεν Κότατζ" Φούλαμ και Μπρέντφορντ έμειναν σε ισοπαλία με σκορ 1-1.

Σε εκπληκτικό σε εξέλιξη παιχνίδι για την 43η αγωνιστική στο “Κρέιβεν Κότατζ” Φούλαμ και Μπρέντφορντ έμειναν σε ισοπαλία με σκορ 1-1.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μπρέντφορντ ήταν καλύτερη, πίεσε ψηλά στο γήπεδο και δημιούργησε προβλήματα στην ανάπτυξη των γηπεδούχων. Μάλιστα η Φούλαμε χρειάστηκε δύο πολύ καλές επεμβάσεις του Μπετινέλι που κράτησε το μηδέν, πρώτα σε σουτ του Γιόζεφζουν και στη συνέχεια σε κεφαλιά του Μπαρμπέ. Μοναδική καλή στιγμή της Φούλαμ στο πρώτο ημίχρονο αυτή του 29ου λεπτού, όταν ο Σέσιγιον βρέθηκε απέναντι στον Μπέντλι όμως δε κατάφερε από διαγώνια θέση μέσα από τη μεγάλη περιοχή να νικήσει τον τερματοφύλακα της Μπρέντφορντ.

ΟΙ φιλοξενούμενοι επίσης διαμαρτύρονται για λανθασμένη υπόδειξη οφ-σαιντ του βοηθού στον Γουότκινς στο 6ο λεπτό αλλά και για χέρι παίκτη της Φούλαμ εντός περιοχής, ζητώντας πέναλτι λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καλή στιγμή της Μπρέντφορντ, με καλό σουτ από τον Ισπανό Κάνος στο 50′ και τη μπάλα να φεύγει άουτ. Η Φούλαμ προηγήθηκε με γκολ του Μίτροβιτς με εξαιρετικό σουτ λίγο έξω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και αφού η μπάλα πήγε πρώτα στο δοκάρι του Μπέντλι.
Στο 79΄ η Κέρνι απείλησε και πάλι εκτός περιοχής όμως η μπάλα έφυγε εκατοστά έξω από την εστία της Μπρέντφορντ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με κοντινή κεφαλιά, ο Μποπάϊ μετά από κεφαλιά-πάσα του Γιόζεφζουν στο 4ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με την απώλεια αυτή η Φούλαμ μένει ένα βαθμό κάτω από την 2η Κάρντιφ έχοντας και παιχνίδι περισσότερο, ενώ η Μπρέντφορντ έχει ακόμη ελπίδες για να μπει στην εξάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.