Συνεχάρη Δουβαλίδη και Ηφαιστία η ΚΑΕ Ήφαιστος

Μεγάλη ικανοποίηση έφερε στους κατοίκους της Λήμνου η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 60μ. εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου από τον Κώστα Δουβαλίδη.
11/02/2019 • 23:50
Δουβαλίδης
  • shares
Μεγάλη ικανοποίηση έφερε στους κατοίκους της Λήμνου η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 60μ. εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου από τον Κώστα Δουβαλίδη. 

Η ΚΑΕ Ήφαιστος έσπευσε να συγχαρεί τον πρωταθλητή Ελλάδας, Κώστα Δουβαλίδη και αθλητή του Αθλητικού Ομίλου Ηφαιστία Κοντοπουλίου Λήμνου. Πρόεδρος τόσο της ΚΑΕ Ήφαιστος όσο και του Αθλητικού Ομίλου Ηφαιστία Κοντοπουλίου Λήμνου είναι ο Σπύρος Μπούμπουρας.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ήφαιστος αναφέρει: «Με το πρώτο χρυσό μετάλλιο στη σύγχρονη ιστορία του Συλλόγου και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξήχθη στο ΣΕΦ, ο Αθλητικός Όμιλος Ηφαιστία Κοντοπουλίου Λήμνου όπου ηγείται ως πρόεδρος ο Σπύρος Μπούμπουρας. Ο Κώστας Δουβαλίδης τερμάτισε πρώτος στα 60 μ. με εμπόδια με χρόνο 7.70, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Στον τελικό του μήκους, ο Μιχάλης Μερτζανίδης βρέθηκε στην τετάρτη θέση με καλύτερο άλμα στα 7 μέτρα και 33 εκατοστά. Τέταρτη τερμάτισε στις λεπτομέρειες στα 60 μ. με εμπόδια η Άννα Κατσαρώνα με χρόνο 8.81. Ο Θανάσης Παρασκευάς αγωνίστηκε στην προκριματική σειρά των 400 μ. και στα προκριματικά του μήκους όπως και ο Γκαλήπ Φαϊκογλου.

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου συγχαίρει τον ΑΟ Ηφαιστία Κοντοπουλίου Λήμνου και τους αθλητές του για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου κι εύχεται πολλές επιτυχίες στο μέλλον, ώστε να συνεχίσουν να κάνουν υπερήφανο το νησί και όλους τους Λημνιούς».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
16/06/2019 • 08:13

Ψυχολογικές δοκιμασίες για Ρόζεμποργκ Αλμπαθέτε και Παραγουάη

Νίκη ανάκαμψης θέλει απόψε η Ρόζεμπορκ. Υποδέχεται την φορμαρισμένη Βαλερέγκα και είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να πάρει αυτό που θέλει. Περισσότερη τύχη έχει η Ίντερ Τουρκού, ενώ στο Κόπα Αμέρικα πιο σαφές είναι το αβαντάζ της Ουρουγουάης