Ο Χιώτης στη NOVA

Ο Διονύσης Χιώτης, ο άνθρωπος που έκανε όλη την Ευρώπη με τις αποκρούσεις πέναλτι να μιλάει για τον ΑΠΟΕΛ και το κυπριακό ποδόσφαιρο, μίλησε στην εκπομπή της NOVA «Η ώρα των πρωταθλητών» και τον Γιάννη Καραλή.

Ο Διονύσης Χιώτης, ο άνθρωπος που έκανε όλη την Ευρώπη με τις αποκρούσεις πέναλτι να μιλάει για τον ΑΠΟΕΛ και το κυπριακό ποδόσφαιρο, μίλησε στην εκπομπή της NOVA «Η ώρα των πρωταθλητών» και τον Γιάννη Καραλή.
Ο τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας Κύπρου μίλησε για την πρόκριση επί της Λυών στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τη δική του εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά και την επιθυμία του να βρεθεί με την εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Για την πρόκριση επί της Λυών και το συναίσθημα που ένιωσε
«Αυτό που ένιωσα δεν περιγράφεται. Όταν έπεσα στην γωνία μου και απέκρουσα το πέναλτι του Μπάστος το συναίσθημα που ένιωσα ήταν απερίγραπτο! Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία.»

Για τις αποκρούσεις στα πέναλτι
«Δεν ήταν καθόλου τυχαία επιλογή μου να πέσω σε εκείνες τις πλευρές καθώς είχαμε μελετήσει πάρα πολύ το πώς σουτάρουν πέναλτι οι παίκτες της Λυών όχι τόσο για τη διαδικασία των πέναλτι όσο για την περίπτωση που κέρδιζαν πέναλτι μέσα στο 90λεπτο. Είχαμε μελετήσει και τον Μπάστος και τον Λακαζετε, είχαμε δουλέψει αρκετά.»

Για τον τρόπο λειτουργίας και το μυστικό επιτυχίας του ΑΠΟΕΛ
«Εδώ όσοι ασχολούνται με την ομάδα αγαπάνε αυτό που κάνουν. Οι προπονητές ασχολούνται 24 ώρες με την ομάδα, εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε μια παρέα και το χαιρόμαστε το παιχνίδι, οι παράγοντες ασχολούνται με την ομάδα όχι με σκοπό να βγάλουν λεφτά ή να φάνε, από αυτή αλλά γιατί την αγαπάνε την ομάδα»

Για τη συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ
«Εμείς θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει κάτι εύκολο ούτε μπορούμε να διαλέξουμε. Να αποφύγουμε την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης νομίζω ότι με όλους τους άλλους θα το παλέψουμε όσο μπορούμε.

Για την Εθνική ομάδα
«Εγώ θα συνεχίσω να αγωνίζομαι όσο καλύτερα μπορώ και ελπίζω με τις εμφανίσεις μου να πείσω τον κύριο Σάντος ότι αξίζω να είμαι στην εθνική ομάδα στο ΕΥΡΟ 2012».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Διονύση Χιώτη στο βίντεο της εκπομπής «Η ώρα των πρωταθλητών»…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.