Μιραλάς: «Πιθανή η συμμετοχή στον τελικό»

Πιστεύει στην συμμετοχή του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa League, ο Κέβιν Μιραλάς.

Πιστεύει στην συμμετοχή του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa League, ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός υπογράμμισε πως η προσοχή των «ερυθρολεύκων» θα πρέπει να στραφεί αρχικά στη Μέταλιστ, η οποία είναι μια δυνατή ομάδα, όπως υπογράμμισε ο ίδιος. Επίσης, αναφέρθηκε και στον Ρόι Κάρολ και στην εμφάνιση που έκανε κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν.

Αρχικά, ο Μιραλάς δήλωσε στην εφημερίδα «Real News»: «Είναι λογικό οι φίλαθλοί μας να σκέφτονται τον τελικό. Δεν είναι πια όνειρο. Όλα είναι πιθανά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα που είναι ικανή για όλα. Μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Υπάρχουν, βέβαια, πολύ δυνατές ομάδες στη διοργάνωση. Παίξαμε πολύ καλά και πήραμε δίκαια την πρόκριση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, πως το ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο σπορ και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Η επόμενη αντίπαλός μας (Μέταλιστ) είναι δυνατή, αήττητη στη διοργάνωση και η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη».

Σχετικά με τον Ρόι Κάρολ τόνισε: «Έπαιξε πολύ καλά. Είναι σπουδαίος τερματοφύλακας. Έχει εμπειρία. Πιστεύω ότι έχουμε δύο πολύ δυνατούς τερματοφύλακες, αφού και ο Κάρολ είναι σπουδαίος τερματοφύλακας (όπως και ο Μέγιερι). Δεν ξέρω αν είναι ο νέος Αντώνης Νικοπολίδης. Ξέρω ότι ο Ρόι Κάρολ είναι σπουδαίος τερματοφύλακας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.