Το τέλος ενός μεγάλου…

Τέλος καριέρας για τον σπουδαίο Γερμανό δισκοβόλο, Ρόμπερτ Χάρτινγκ, ο οποίος έκανε την Κυριακή το βράδυ στο μίτινγκ του Βερολίνου τον τελευταίο επίσημο αγώνα του, όπου κατετάγη 2ος πίσω από τον μικρότερο, αλλά επίσης ικανό αδελφό του, Κριστόφ.
03/09/2018 • 19:02
Ρόμπερτ Χάρτινγκ
  • shares
Τέλος καριέρας για τον σπουδαίο Γερμανό δισκοβόλο, Ρόμπερτ Χάρτινγκ, ο οποίος έκανε την Κυριακή το βράδυ στο μίτινγκ του Βερολίνου τον τελευταίο επίσημο αγώνα του, όπου κατετάγη 2ος πίσω από τον μικρότερο, αλλά επίσης ικανό αδελφό του, Κριστόφ. Αποχώρησε από τους στίβους σε ηλικία 33 ετών, έχοντας κατακτήσει στην καριέρα του όλους σχεδόν τους τίτλους, αφού αναδείχθηκε «χρυσός» Ολυμπιονίκης, πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου.

«Νιώθω μεγάλη τιμή για όλο αυτόν τον κόσμο που βρέθηκε εδώ σήμερα για να με τιμήσει» σημείωσε ο Χάρτινγκ στη γορτή «αποχαιρετισμού» του και πρόσθεσε. «Η τελευταία βολή μου έβαλε τα πάντα στη θέση τους για μένα. Ήταν καταπληκτικό που απέδειξα στον αποχαιρετιστήριο αγώνα μου ότι μπορώ να κάνω μια καλή εμφάνιση».

Για να τονίσει, αιτιολογώντας την απόφασή του να αποχωρήσει από τους στίβους: «Η αυτοπεποίθησή μου επέστρεψε, νιώθω ότι μπορώ ακόμη να κάνω αγώνες. Αλλά πρέπει να σταματάς όταν είσαι στις καλύτερες στιγμές σου. Τώρα καταλαβαίνω το νόημα αυτής της φράσης. Έφυγα από το σπίτι λίγο λυπημένος, γιατί ήξερα ότι, όταν θα επιστρέψω, δεν θα είμαι πια ένας επαγγελματίας αθλητής. Τώρα είμαι πραγματικά χαρούμενος και ελπίζω ότι μπορώ να αποχωρήσω, έχοντας πάρει μαζί μου πολλά θετικά συναισθήματα».
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/03/2019 • 07:11

Προκλήσεις διαφορετικής οπτικής για τα "μεγαθήρια"!

Γαλλία, Αγγλία και Πορτογαλία, παίζουν απόψε κόντρα σε αντιπάλους με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά και διάθεση να ψάξουν το κάτι παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση ας έχουμε κατά νου την καλή κατάσταση των Σέρβων.