Παναγόπουλος: «Αντιμετωπίσαμε την κρίση ως ευκαιρία»

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στο 24ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου προκάλεσαν θαυμασμό και ικανοποίηση στην οικογένεια του στίβου και όχι μόνο.
13/08/2018 • 03:46
Ο Κώστας Παναγόπουλος
  • shares
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στο 24ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου προκάλεσαν θαυμασμό και ικανοποίηση στην οικογένεια του στίβου και όχι μόνο. 

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος με αφορμή τα έξι μετάλλια και τα εξαιρετικά πλασαρίσματα σε τελικούς δήλωσε:

«Ο Ελληνικός στίβος απέδειξε, για μία ακόμα φορά, ότι εκτός από ένδοξο παρελθόν, διαθέτει λαμπρό παρόν και ιδιαιτέρως ελπιδοφόρο μέλλον. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αθλήτριες, αθλητές, προπονήτριες και προπονητές για την εντυπωσιακή εμφάνιση, τις σπουδαίες επιδόσεις και τις πολλές, μεγάλες διακρίσεις στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου. Όπως αξίζουν ευχαριστίες στις οικογένειες των αθλητών, στα σωματεία τους, αλλά και στο τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της Ομοσπονδίας μας.

Στον ΣΕΓΑΣ, επιλέξαμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση περισσότερο ως ευκαιρία και λιγότερο ως πρόβλημα. Με σωστό σχεδιασμό, συστηματική προσπάθεια και αποφασιστικότητα, συνεχίσαμε να στηρίζουμε τα σωματεία, τους αθλητές και τους προπονητές μας, εισάγοντας νέες λειτουργίες και σύγχρονες πρακτικές, τόσο στον υψηλό αθλητισμό, όσο και στην ανάπτυξη. Τα αποτελέσματα δικαιώνουν την προσπάθεια μας.
Μια προσπάθεια που πρέπει να καταστεί πιο εύκολη, με την επιτάχυνση της αποκατάστασης απαραίτητων υποδομών (ενδεικτικά: Παιανία, ΟΑΚΑ, Καυτανζόγλειο), τη δημιουργία σταδίου για το στίβο στην Αττική, ένα φιλικό για τον αθλητισμό εκπαιδευτικό σύστημα, επαρκή κίνητρα για τους αθλητές, την πλήρη λειτουργία του ΕΣΚΑΝ και ένα σύγχρονο Νόμο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό».
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/09/2018 • 08:16

Ανταγωνιστικό πνεύμα και γκολ σε Λίβερπουλ, Μιλάνο. Δυνατά φαβορί στην Τσάμπιονσιπ

Έντονη η αίσθηση του γκολ στα ματς του Λίβερπουλ, της Βαρκελώνης και του Μιλάνου. Στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας η Λιντς, η Άστον Βίλα και η Στόουκ είναι τα δυνατά φαβορί όμως θα χρειαστούν ουσία απέναντι σε επικίνδυνους αντιπάλους

04/09/2018 • 16:01