Γκατούζο: «Δεν εξαρτάται από μένα ο Ντοναρούμα»

Στη διοίκηση της Μίλαν και μόνο επαφίεται η απόφαση σχετικά με το μέλλον του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα στην ομάδα, όπως επισήμανε ο προπονητής της Τζενάρο Γκατούζο.

Στη διοίκηση της Μίλαν και μόνο επαφίεται η απόφαση σχετικά με το μέλλον του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα στην ομάδα, όπως επισήμανε ο προπονητής της Τζενάρο Γκατούζο.
 
Η συζήτηση για τον διεθνή τερματοφύλακα επανήλθε δριμύτερη μετά τα λάθη του στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας με τη Γιουβέντους.
 
Πριν από αρκετούς μήνες υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2021, αλλά παραμένει μεταγραφικός στόχος αρκετών ομάδων, με πρώτη και καλύτερη τη Νάπολι, από την οποία θα αποχωρήσει ο Πέπε Ρέινα, με προορισμό τους «ροσονέρι».
 
Στους ενδιαφερόμενους συλλόγους συγκαταλέγονται όμως, τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης. «Αυτή τη στιγμή, ο Ντοναρούμα είναι ο τερματοφύλακας της Μίλαν. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από τη διοίκηση», επέμεινε από την πλευρά του ο Γκατούζο.
 
«Είμαι ο προπονητής, το μόνο που κάνω είναι η προπόνηση των ποδοσφαιριστών που έχω στη διάθεσή μου. Κατά τη γνώμη μου, ο Ντοναρούμα είναι ένας από τους σημαντικότερους γκολκίπερ του κόσμου. Η διοίκηση όμως είναι αρμόδια για το τι θα συμβεί στο μέλλον», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.