Και η Ζβόλε σφαλιάρισε τη Φέγενορντ

Αυτό θα πει γαϊδουρινή υπομονή... Η Φέγενορντ γνώρισε την 7η σερί της ήττα, αυτή τη φορά από τη Ζβόλε με 3-1, αλλά ο φαν Μπρόνκχορστ εξακολουθεί να βρίσκεται στον πάγκο της. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Φέλντβαϊκ, ο οποίος σημείωσε δυο γκολ και δημιούργησε το τρίτο.

Αυτό θα πει γαϊδουρινή υπομονή… Η Φέγενορντ γνώρισε την 7η σερί της ήττα, αυτή τη φορά από τη Ζβόλε με 3-1, αλλά ο φαν Μπρόνκχορστ εξακολουθεί να βρίσκεται στον πάγκο της. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Φέλντβαϊκ, ο οποίος σημείωσε δυο γκολ και δημιούργησε το τρίτο.

Η ομάδα του Κάουτ που πριν δυο μήνες μιλούσε για τίτλο έχει καταρρεύσει ολοκληρωτικά. Τα λάθη στην άμυνα είναι παιδικά, ενώ η έλλειψη διάθεσης είναι κάτι περισσότερο από εμφανής. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15′ με πλασέ του Φέλντβαϊκ, ενώ στο 31′ ο Μένινγκ θα μπορούσε να σημειώσει και άλλο γκολ, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 41′ και κόντρα στη ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαμν με τον κεντρικό αμυντικό φαν Μπεκ.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους έγινε το 2-1 με όμορφη προσπάθεια και σουτ του Φέλντβαϊκ, ενώ στο 87′ ο… γκαντέμης της βραδιάς Μένινγκ είχε και δεύτερο δοκάρι. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από κούρσα του Φέλντβαϊκ, πάσα στον Εχιζίμπουε και πλασέ του τελευταίου σε κενή εστία.

Σε άλλο παιχνίδι που έγινε την ίδια ώρα, η Εξέλσιορ που παλεύει για τη σωτηρία της βρέθηκε πίσω στο σκορ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ντεν Χάαγκ, το γύρισε σε 2-1, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε τρία γκολ στα τελευταία 12 λεπτά και ηττήθηκε με 4-2.

Το αποτέλεσμα
Ζβόλε – Φέγενορντ 3-1
1-0 (15) Φέλντβαϊκ
1-1 φαν Μπεκ (41)
2-1 (51) Φέλντβαϊκ
3-1 (90+3) Εχιζίμπουε 

Εξέλσιορ – Ντεν Χάαγκ 2-4
0-1 Γιάνσεν (10)
1-1 (24) φαν Βερτ
2-1 (69) φαν Βερτ
2-2 φαν ντερ Χέιντεν (78)
2-3 φαν ντερ Χέιντεν (86)
2-4 Χάφενααρ (89)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.