Κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη η Παπαχρήστου

Μεγάλη επιτυχία για τον Ελληνικό αθλητισμό, καθώς η Βούλα Παπαχρήστου σημείωσε την καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη στο τριπλούν στο πλαίσιο του Βαλκανικού Πρωταθλήματος στίβου.
20/07/2018 • 23:15
Η Βούλα Παπαχρήστου
  • shares
Μεγάλη επιτυχία για τον Ελληνικό αθλητισμό, καθώς η Βούλα Παπαχρήστου σημείωσε την καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη στο τριπλούν στο πλαίσιο του Βαλκανικού Πρωταθλήματος στίβου.

Η Ελληνίδα αθλήτρια «προσγειώθηκε» στα 14.74μ., βελτίωσε κατά ένα εκατοστό το ατομικό της ρεκόρ (14.73μ. από το 2016) και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η συγκεκριμένη επίδοση είναι η κορυφαία φετινή στην Ευρώπη και η τρίτη καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο, πίσω από το 14.96μ. της Κολομβιανής Κατρίν Ιμπαργκουέν και το 14.84μ. της Αμερικανίδας Τόρι Φράνκλιν.

«Δεν πιέστηκα καθόλου για να βγουν τα δύο αυτά άλματα, στην πρώτη μάλιστα προσπάθεια πάτησα πίσω, ενώ το δεύτερο άλμα έγινε με αρκετή κόντρα. Μένουν δύο εβδομάδες στις οποίες θα έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε μικρές λεπτομέρειες, προκειμένου να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Βερολίνο. Είμαι χαρούμενη και  θέλω να δουλέψω κι άλλο και να είμαι έτοιμη να κάνω αυτό που πραγματικά μπορώ, εκεί που πρέπει. Όλο το προηγούμενο διάστημα προσπάθησα να έχω υπομονή και να μείνω συγκεντρωμένη, να σκύψω το κεφάλι και να δουλεύω σε αυτά που μου επιτρέπει το πόδι. Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Κώστα Παναγόπουλο, αλλά και το ιατρικό επιτελείο του ΣΕΓΑΣ», δήλωσε η Παπαχρήστου μετά τον αγώνα.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/05/2019 • 08:00

Αγωνία επιβίωσης στη Γαλλία. Επιθετικός οίστρος σε Τσεχία, Κωνσταντινούπολη, Μάλαγα

Η Καέν θέλει μόνο νίκη και στραβοπάτημα της Αμιάν. Οι φιλοξενούμενοι στα δύο ματς ρυθμίζουν τις εξελίξεις με λιγότερο αξιόπιστη την περίπτωση της Μπορντό. Προβάδισμα νίκης με καλή προοπτική έχουν απόψε η Μλάντα Μπόλεσλαβ, η Μπεσικτάς και η ΑΙΚ Στοκχόλμης