Το γιόρτασαν παρά την ήττα (video)

Η Μπάγερν Μονάχου γιόρτασε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μαζί με 15.000 φιλάθλους της στην Marienplatz του Μονάχου.

Η Μπάγερν Μονάχου γιόρτασε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μαζί με 15.000 φιλάθλους της στην Marienplatz του Μονάχου.

Οι Βαυαροί, θα προτιμούσαν να είχαν μαζί τους εκτός από την «σαλατιέρα» της Μπουντεσλίγκα και το το τρόπαιο του Κυπέλλου, όμως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης τους στέρησε το νταμπλ στον τελικό του Σαββάτου.

Η χθεσινή ήττα όμως δεν ματαίωσε το πάρτι, με τον κόσμο να αποθεώνει τους προπονητές και να λέει το «αντίο» στον Γιούπ Χάινκες.

«Ο φίλος μας ο Γιούπ είναι πλέον στην σύνταξη. Όσα έχει κάνει για την Μπάγερν δεν περιγράφονται με λόγια. Θα θέλαμε να του προσφέρουμε τον τέλειο αποχαιρετισμό, αλλά δεν έμελλε να γίνει», τόνισε στον λόγο του ο πρόεδρος Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, με τον Γερμανό τεχνικό να τονίζει στους συγκεντρωμένους: 

«Έβρισκα πάντα την συμπαράστασή σας καταπληκτική. Πέρασα πάρα πολύ καλά με αυτή την ομάδα φέτος. Παίξαμε ποδόσφαιρο που δεν έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό στο Μόναχο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.