Έρχονται για να… απογειωθούν

Ο Άγγελος Στυλιάδης γράφει στο προσωπικό του μπλογκ για τους παίκτες που έρχονται πίσω από τα μεγάλα αστέρια για να... κλέψουν την παράσταση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Στην αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ορισμένοι από τους κορυφαίους παίκτες του πλανήτη θα επιχειρήσουν να διακριθούν στην γιορτή του ποδοσφαίρου επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την ποιότητά τους και ανεβάζοντας τις μετοχές τους.

Πίσω από μεγάλα αστέρια, παίκτες προσωπικότητες που έχουν κατακτήσει τα πάντα, υπάρχουν και κάποιοι που ίσως παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό, βάζοντας τα ονόματά τους σε μετεγγραφικές λίστες του καλοκαιριού.

Ο 22χρονος Αντρέ Σίλβα, έχει σκοράρει 11 φορές σε 20 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και προπονητή τον Φερνάντο Σάντος. Η διαδρομή του στην εφετινή Serie A δεν είχε πολλά τέρματα (2), όμως βρήκε δίχτυα 8 φορές στο Γιουρόπα Λιγκ. Το γεγονός ότι πέτυχε 9 τέρματα στην προκριματική φάση μας προϊδεάζει για τον φορ που αναζητά εναγωνίως τα τελευταία χρόνια η Εθνική Πορτογαλίας.

Στα 23 του χρόνια ο Κάρολ Λινέτι αποκαλείται από κάποιους «Πολωνός Ινιέστα». Από τα βασικά στελέχη της Σαμπτόρια στη σεζόν που ολοκληρώθηκε και με 29 συμμετοχές, 3 γκολ και άλλες τόσες ασιστ. Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και μαζί με τον Μαζίνσκι καλύπτουν ανασταλτικά τη μεσαία γραμμή των Πολωνών στο 4-2-3-1 του Άνταμ Ναβάλκα.

Πρωταγωνιστής στην PSV και το ολλανδικό πρωτάθλημα. Με 17 γκολ στη σεζόν ήταν ο ηγέτης της ομάδας του στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Μεξικανός Ίρβινγκ Λοζάνο διανύει το 22ο έτος της ζωής του και μοιάζει έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Σε περίπτωση που αποδείξει και με το Μεξικό ότι μπορεί να ανταποκριθεί στο υψηλότατο επίπεδο, δεδομένα πρέπει να περιμένουμε άμεσα την αναχώρησή του από την πόλη της Ολλανδίας για άλλες πολιτείες.

Με 6 γκολ και 3 ασίστ στο πρωτάθλημα, με 3 γκολ στον θεσμό του κυπέλλου Γερμανίας, όπου ήταν νικητής με την Άϊντραχτ, ο 24χρονος Άντε Ρέμπιτς περιμένει την ευκαιρία του για να αποδείξει και σε επίπεδο εθνικών ομάδων ότι έφτασε η στιγμή της δικής του ποδοσφαιρικής υπέρβασης. Μένει να δούμε αν ο Ζλάτκο Ντάλιτς θα του δώσει περισσότερες ευκαιρίες δίπλα σε Μόντριτς, Κάλινιτς και Ράκιτιτς…

Με 5 γκολ και 5 ασιστ σε 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Ρωσίας, ο Σαρντάρ Αζμούν φιλοδοξεί να οδηγήσει το Ιράν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε αντιπάλους όπως η Ισπανία, η Πορτογαλία και το Μαρόκο στον 2ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με την Εθνική ομάδα του Ιράν έχει παίξει 31 φορές σημειώνοντας 23 τέρματα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.