Υποψήφιος για τον πάγκο του Ντιτρόιτ ο Σμιθ

Επαφή με τον δις πρωταθλητή του ΝΒΑ και νυν αναλυτή του TNT, Κένι "The Jet" Σμιθ, θα έχουν εντός της εβδομάδας οι Ντιτρόιτ Πίστονς, για να συζητήσουν μαζί του το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας.

Επαφή με τον δις πρωταθλητή του ΝΒΑ και νυν αναλυτή του TNT, Κένι “The Jet” Σμιθ, θα έχουν εντός της εβδομάδας οι Ντιτρόιτ Πίστονς, για να συζητήσουν μαζί του το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας.

Εάν προσληφθεί, ο 53χρονος Σμιθ θα διαδεχθεί τον Σταν Βαν Γκάντι, με τον οποίο τα «πιστόνια» διέκοψαν τη συνεργασία στις αρχές του μήνα εξαιτίας του αρνητικού απολογισμού των τεσσάρων τελευταίων ετών (152 νίκες – 176 ήττες).

Ο βοηθός προπονητή του Μαϊάμι, Τζουάν Χάουαρντ, επίσης πέρασε από την καθιερωμένη συνέντευξη. Σύμφωνα με το ESPN, οι Πίστονς εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για να προσλάβουν τον μέχρι πρότινος τεχνικό του Τορόντο, Ντουέιν Κέισι.

Ο Σμιθ είχε αγωνιστεί σε 9 ματς με το Ντιτρόιτ την περίοδο 1996-1997, λίγο πριν αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ενώ δεν έχει προπονητική εμπειρία από το ΝΒΑ, στις αρχές του χρόνου είχε συζητήσει και με τη Νέα Υόρκη, ωστόσο, οι Νικς προτίμησαν να προσλάβουν τον άλλοτε τεχνικό του Μέμφις, Ντέιβιντ Φισντέιλ.

Σε 737 ματς στο ΝΒΑ ο Σμιθ είχε 12.8 πόντους και 5.5 ασίστ, ωστόσο, οι περισσότεροι τον θυμούνται από την πορεία του στο Χιούστον μεταξύ 1990 και 1996.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.