Με προβλήματα στην Ξάνθη

Όπως αναμενόταν, ο Ερνέστο απέκλεισε τους Μιραλάς, Τζιμπούρ, Χολέμπας, Μόνχε, Φέισα, καθώς και τον Δασκαλάκη απ' την αποστολή του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη στα «Πηγάδια» (ώρα έναρξης, 17:15).

Όπως αναμενόταν, ο Ερνέστο απέκλεισε τους Μιραλάς, Τζιμπούρ, Χολέμπας, Μόνχε, Φέισα, καθώς και τον Δασκαλάκη απ’ την αποστολή του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη στα «Πηγάδια» (ώρα έναρξης, 17:15). Πάντως ο Ισπανός τεχνικός έχει στα πλάνα του τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος το Σάββατο το απόγευμα προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη ημέρα στη σειρά.

Συνοπτικά, στην αποστολή βρίσκονται 18 ποδοσφαιριστές, οι Κοστάνσο (πιθανότατα είναι για τελευταία φορά, καθώς τη Δευτέρα αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιό του), Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Αμπντούν, Φουστέρ, Πάντελιτς, Ντιόγκο.

Σε ότι αφορά στην ενδεκάδα, απ’ την αρχή αναμένεται να παίξουν ο Μέγερι κάτω απ’ την εστία, οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ στο κέντρο της άμυνας έχοντας στα άκρα τους Τοροσίδη και Μαρκάνο. Αμυντικοί χαφ θα είναι οι Μανιάτης και Ιμπαγάσα, έχοντας μπροστά τους τον Μακούν. Πάντως, θέση διεκδικεί και ο Μοδέστο. Στα άκρα της μεσαίας γραμμής θ’ αγωνιστούν οι Φετφατζίδης (δεξιά) και Φουστέρ (αριστέρα), με τον Ντιόγκο να κινείται στην κορυφή της επίθεσης.
Περισσότεροι από 1.000 φίλοι των «ερυθρόλευκων» θα βρεθούν στα «Πηγάδια» προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στην προπόνηση του Σαββάτου ο Φέισα συνέχισε με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Τζιμπούρ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ο Μόνχε έκανε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Χολέμπας έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Θεραπεία έκανε ο Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Τζιμπούρ, Μόνχε, Χολέβας, Μιραλάς, Δασκαλάκης, θα προπονηθούν την Κυριακή στις 10.30 το πρωί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.