90 χρόνια Παναιτωλικός

Ενενήντα χρόνια παρουσίας στα αθλητικά (και όχι μόνο) δρώμενα της χώρας συμπληρώνει σήμερα ο Παναιτωλικός!

Ενενήντα χρόνια παρουσίας στα αθλητικά (και όχι μόνο) δρώμενα της χώρας συμπληρώνει σήμερα ο Παναιτωλικός!

Διαβάστε τι αναφέρει η ιστοσελίδα της ΠΑΕ για τα 90ά γενέθλιά του συλλόγου που ιδρύθηκε στις 9 Μαρτίου 1926:

«ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ…
Σαν σήμερα ήταν, στις 9 Μαρτίου 1926, που ο Σύλλογός μας άρχισε να κάνει τα πρώτα του βήματα. Με τη νεολαία του Αγρινίου να αναζητάει μια κυψέλη άθλησης και τους ιδρυτές του να οραματίζονται κάτι πολύ μεγαλύτερο: Ένα Σύλλογο που θα απλωθεί σύντομα σε ένα πολύ μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων…
Γυμναστικός Σύλλογος ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ! Με τμήμα ποδοσφαίρου, κλασσικού αθλητισμού, βόλεϊ (ακόμα και γυναικών!), μπάσκετ, σκοποβολής και άλλα.
Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ! Προσφέροντας για δεκαετίες τη δυνατότητα μόρφωσης σε χιλιάδες ορφανά, άπορα, εργαζόμενα παιδιά.
Σύλλογος με πυξίδα τον πολιτισμό, το ήθος και τις αξίες που αντέχουν στο χρόνο, ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!
Έμβλημα ο ΤΙΤΟΡΜΟΣ, που ανάγκασε τον έξι φορές Ολυμπιονίκη Μίλωνα τον Κροτωνιάτη, να αναφωνήσει: «ΟΥΤΟΣ ΑΛΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ!», όταν γνώρισε τη σωματική δύναμη του ταπεινού, φιλόξενου και καλοκάγαθου Αιτωλού.
Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ απέκτησε τεράστιο λαϊκό έρεισμα και αγαπήθηκε από κάθε Αγρινιώτη, κάθε Αιτωλοακαρνάνα. Οι αγωνιστικές διακρίσεις μπορεί να μην ήταν εντυπωσιακές. Η συμμετοχή στο πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα (1954-1955), η παρουσία του στην Α’ Εθνική τη διετία 1975-1977, τον έκαναν ευρύτερα γνωστό. Όμως η προσφορά του δεν περιορίστηκε σ’ αυτόν τον τομέα. Ίσως περισσότερο με την κοινωνική του δράση ρίζωσε για τα καλά στις καρδιές όλων. Αυτή που έκανε περήφανους τους φίλους του.
Και τώρα, την πενταετία των μεγαλύτερων αγωνιστικών του διακρίσεων με (σχεδόν) μόνιμη παρουσία στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της χώρας (2011-2012, 2013-2014, 2014-2015 και 2015-2016), εξακολουθεί την αταλάντευτη πορεία για την ανάδειξη των αρχών και των αξιών που πρεσβεύει ο Σύλλογος από την ημέρα της ίδρυσής του και εισπράττει την ευρύτατη αποδοχή.
90 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τις 9 Μαρτίου 1926. Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μεγάλωσε. Ευθύνη όλων μας είναι να τον κάνουμε ακόμα μεγαλύτερο…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.