Για το «διπλό» πρόκρισης στο Βελιγράδι

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, προκειμένου να κάνει το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague και παράλληλα να αποκτήσει προβάδισμα για το πλεονέκτημα έδρας (21:00 Novasports 2).

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, προκειμένου να κάνει το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague και παράλληλα να αποκτήσει προβάδισμα για το πλεονέκτημα έδρας (21:00 Novasports 2). Οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως δε θα έχουν εύκολο έργο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να θέλει από τους παίκτες του να παρουσιάσουν το καλό τους αγωνιστικό προφίλ των τελευταίων εβδομάδων και σε αυτό το ματς. 

Ο Σέρβος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, την ίδια στιγμή που οι «πράσινοι» θέλουν πέρα από τη νίκη, να καλύψουν και τη διαφορά των έντεκα πόντων, με τους οποίους είχαν χάσει στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ. Οι Σέρβοι από την πλευρά τους, θα έχουν τη συμπαράσταση περίπου 20 χιλιάδων φιλάθλων, που αναμένεται να κατακλύσουν την «Κόμπανκ Αρένα». Στις προηγούμενες έντεκα αναμετρήσεις των δυο ομάδων, οι «πράσινοι» μετρούν οκτώ νίκες, έναντι τριών του Ερυθρού Αστέρα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.