Κλέβει την παράσταση το ματς κορυφής Ταταύλα-Πέρα

Φτάνει η ώρα για το πρώτο ντέρμπι μεταξύ Α.Ο. Ταταύλα και Α.Σ. Πέρα Αθηνών στην Α1 εθνική κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης των ανδρών!

Φτάνει η ώρα για το πρώτο ντέρμπι μεταξύ Α.Ο. Ταταύλα και Α.Σ. Πέρα Αθηνών στην Α1 εθνική κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης των ανδρών! Στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θα συνεχιστεί από μεθαύριο και θα κλείσει την Κυριακή ο 1ος γύρος του πρωταθλήματος με την αναμέτρηση των δύο ομάδων, που προηγούνται αήττητες, να γίνεται πόλος έλξης για τους φίλους του αθλήματος! Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 10:00, είναι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τη στιγμή που τα πλέι οφ ακυρώθηκαν για φέτος.Στην ίδια αίθουσα θα υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στην Α2 κατηγορία σε άνδρες και γυναίκες, ενώ η Α1 γυναικών θα συνεχιστεί στις 4-5 Φεβρουαρίου.

Σε θεωρητικό επίπεδο ο φετινός αγώνας των δύο κορυφαίων σωματείων με την κοινή έδρα και την κοινή καταγωγή, έχει φαβορί. Είναι ο Κυπελλούχος Ελλάδας Α.Σ. Πέρα για τον λόγο ότι ενώ η δική του τριάδα έμεινε ίδια για τρίτη χρονιά (με τους Κώστα Παπαγεωργίου, Κώστα Λαγογιάννη και Λευτέρη Μάκρα), οι σημερινοί πρωταθλητές Ελλάδας του Α.Ο. Ταταύλα έχασαν σημαντικό μέρος της δύναμής τους με την αποχώρηση του Δημήτρη Παπαδημητρίου (τη βασική ομάδα αποτελούν οι Στέφανος Μανουσώφ, Γιώργος Φραγκούλης και Γιώργος Μουχτούρης). Αυτό είναι στοιχείο που επισημαίνουν και οι δύο πλευρές, όμως την ίδια ώρα τονίζουν ότι θα γίνει δυνατό ματς, στο οποίο κανένας δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα.

«Αναμφίβολα πρόκειται για ντέρμπι. Σίγουρα τα Ταταύλα είναι λιγότερο δυνατά σε σχέση με πέρσι, ωστόσο το παιχνίδι είναι δύσκολο και θέλει μεγάλη προσοχή», τόνισε ο Λευτέρης Μάκρας και συμπλήρωσε: «Έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στο τραπέζι. Κοιτάτε πρώτα να φτάσουμε στη νίκη και αν μπορέσουμε να πετύχουμε κι ένα καλό αποτέλεσμα, που θα ευνοήσει πολύ τα σχέδιά μας για τον δεύτερο γύρο ακόμα καλύτερα».

Από την πλευρά του Α.Ο. Ταταύλα ο Στέφανος Μανουσώφ επισήμανε: «Σαφώς δεν είναι ίδια τα δεδομένα με πέρσι και συνολικά αν το δούμε έχουμε λιγότερο δυνατή τριάδα από το Πέρα. Το γεγονός ότι είμαστε αουτσάιντερ όμως, μας βοηθά να παίξουμε χωρίς άγχος γιατί κανείς δεν περιμένει από εμάς τη νίκη. Πιστεύω δηλαδή, ότι το Πέρα θα έχει το άγχος και όχι εμείς, άσχετα αν εμείς είμαστε πρωταθλητές, επομένως αν παίξουμε ελεύθερα μπορεί να μας βγει και σε καλό. Θεωρώ ουσιαστικό να μας βολέψει το στήσιμο των ομάδων και θα είναι πολύ  σημαντικό στην εξέλιξη του παιχνιδιού αν έχουμε επικρατήσει τουλάχιστον σε ένα ματς μέχρι το διπλό. Το λέω γιατί το διπλό θα είναι τελείως ανοιχτό και μπορεί σίγουρα να μας κρατήσει στη διεκδίκηση της νίκης».

Να σημειωθεί ότι ο Μανουσώφ, που συνεχίζει πια με την αμερικανική υπηκοότητα στο άθλημα, προέρχεται από τη συμμετοχή του στο ατομικό πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών. Εκεί σημείωσε επιτυχία στους αγώνες κάτω των 21 ετών κατακτώντας τη 2η θέση, ενώ στην κατηγορία των ανδρών αποκλείστηκε στον γύρο των «32».

Εξάλλου, το ντεμπούτο του ως προπονητής σε ντέρμπι θα κάνει το Σάββατο ο Γιάννης Βλοτινός, που ανέλαβε το καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία του Πέρα Αθηνών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στην Α1 κατηγορία ανδρών:

Το Σάββατο:

Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας-Α.Σ. Γυμνάσιο                   10:00

Α.Ο. Αμφιθέας-Α.Ο. Πεύκης                               10:00

Ο.Α. Χανίων-Π.Κ.Δ. Ταύρου                               10:00

Α.Ο. Ταταύλα-Α.Σ. Πέρα Αθηνών                        10:00

Α.Ο. Δ.Α.Ο. Ταύρου -Α.Ο. Ηράκλειο 2001             10:00

Α.Σ. Γυμνάσιο-Α.Ο. Ηράκλειο 2001                      13:00

Α.Σ. Πέρα Αθηνών-Δ.Α.Ο. Ταύρου                      13:00

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Α.Ο. Ταταύλα                             13:00

Α.Ο. Πεύκης-Ο.Α. Χανίων                                  13:00

Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας -Α.Ο. Αμφιθέας                 13:00

Την Κυριακή:

Α.Ο. Αμφιθέας-Α.Σ. Γυμνάσιο                             13:00

Ο.Α. Χανίων-Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας                     10:00

Α.Ο. Ταταύλα-Α.Ο. Πεύκης                                13:00

Δ.Α.Ο. Ταύρου-Π.Κ.Δ. Ταύρου                           13:00

Α.Ο. Ηράκλειο 2001-Α.Σ. Πέρα Αθηνών               13:00

Στην Α2 θα γίνουν από τρεις αγωνιστικές και το πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις. Στους άνδρες θα ολοκληρωθεί ο 1ος γύρος, ενώ στις γυναίκες θα διεξαχθούν η 4η , η 5η και η 6η αγωνιστική. Τα ωράρια των αγώνων είναι: Στους άνδρες 13:00 και 16:00 το Σάββατο και 10:00 την Κυριακή, στις γυναίκες 16:00 το Σάββατο, 10:00 και 13:00 την Κυριακή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.