Το Run Greece αρχίζει...

20/03/2017 • 21:10
Λογότυπο ΣΕΓΑΣ
  • shares
Η Ρόδος είναι η έβδομη πόλη που θα διεξαχθεί αγώνας Run Greece μέσα στο 2017. Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου αποφάσισε τη διεξαγωγή του Run Greece την 1η Οκτωβρίου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. 

Ετσι μετά τη Λάρισα, το Ηράκλειο, την Καστοριά, τα Ιωάννινα, την Αλεξανδρούπολη και την Πάτρα, στους αγώνες του Run Greece μπήκε και η Ρόδος, με στόχο να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο ο αριθμός των δρομέων που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Το Run Greece θα διεξαχθεί φέτος για πέμπτη συνεχή χρονιά και με την ευκαιρία της διεξαγωγή του πρώτου αγώνα την προσεχή Κυριακή 26 Μαρτίου στη Λάρισα, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη (22/3) στην Αίγλη του Ζαππείου με την παρουσία του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλου και εκπροσώπων των πόλεων όπου θα γίνουν οι αγώνες.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
18/06/2018 • 07:29

Αποκαλύπτονται τα φαβορί στον 7ο όμιλο, ματς για γκολ στο Γκέτεμποργκ

Σε έναν από τους πιο αμφίρροπους ομίλους του Μουντιάλ, όπου η Αγγλία και το Βέλγιο θα παλέψουν για την πρώτη θέση, δύσκολα απόψε να «χαλάσει» κάτι στα παιχνίδια τους, ενώ εκτός διοργάνωσης, υπάρχει προοπτική παραγωγικότητας στο Γκέτεμποργκ.

09/05/2018 • 16:07