Θέλουν να διευθετήσουν τα χρέη

Να διευθετηθεί το θέμα των χρεών του Παναθηναϊκού θέλει η πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, πριν προχωρήσει στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Να διευθετηθεί το θέμα των χρεών του Παναθηναϊκού θέλει η πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, πριν προχωρήσει στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πλευρά του Ταϊλανδού επενδυτή θέλει από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου να αναλάβει την κάλυψη του ποσού των χρεών, που του αναλογούν, βάσει της συμφωνίας των δυο πλευρών, το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

Τις προηγούμενες ημέρες, ο γιος του Πιεμπονγκσάντ, Πιτ είχε συναντήσεις με τον οικονομικό προϊστάμενο της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιώργο Στάμο, καθώς επίσης και με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού», με τους οποίους συζήτησε πέρα από το θέμα των ληξιπρόθεσμων χρεών και τα νομικά ζητήματα της ομάδας. Επίσης, ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ είχε επικοινωνία με τον Νίκο Νταμπίζα, για την πορεία του προγραμματισμού της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα, η οριστική συμφωνία των δυο πλευρών για την διευθέτηση των χρεών της ομάδας θα γίνει πριν τη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής και τότε ο Ταϊλανδός αναμένεται να μπει κανονικά στην «πράσινη» ΠΑΕ, καλύπτοντας την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, κατά 20 εκατομμύρια ευρώ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.