Εισηγήθηκε τον Αντρέ Γκόμες ο Έμερι

Ο Ουνάι Εμέρι έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Αντρέ Γκόμες από την Μπαρτσελόνα, προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της Άρσεναλ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ουνάι Εμέρι έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Αντρέ Γκόμες από την Μπαρτσελόνα, προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της Άρσεναλ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος μέσος των «μπλαουγκράνα» είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στο Λονδίνο, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι «κανονιέρηδες» είχαν θέσει ως πρώτο τους στόχο τον Λούκας Τορέιρα της Σαμπντόρια, όμως τελικά στρέφονται στη λύση του Αντρέ Γκόμες, μετά την αρνητική στάση της ομάδας της Γένοβας, για την παραχώρηση του παίκτη. 

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει κοστολογήσει τον Πορτογάλο μέσο με 30 εκατομμύρια λίρες και είναι θετική στο ενδεχόμενο πώλησής του. Ο Έμερι θεωρεί πως ο Αντρέ Γκόμες θα καταφέρει να δώσει ποιότητα στη μεσαία γραμμή των Λονδρέζων και να ανεβάσει την ποιότητα στην ενδεκάδα.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.