Παντελάκης: “Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο στο ΣΕΦ”

Τη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού, απέναντι στη Βίσλα Κρακοβίας στο παιχνίδι που θα γίνει στο ΣΕΦ την Τρίτη (9/10, 18:00) για την Ευρωλίγκα γυναικών, περιμένει ο Γιώργος Παντελάκης.

Τη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού, απέναντι στη Βίσλα Κρακοβίας στο παιχνίδι που θα γίνει στο ΣΕΦ την Τρίτη (9/10, 18:00) για την Ευρωλίγκα γυναικών, περιμένει ο Γιώργος Παντελάκης. 

Ο κόουτς των ερυθρολεύκων, δεν θα έχει στη διάθεσή του, την μακροχρόνια τραυματία, Ρίτα Ρασίντ, με την αποστολή να αποτελείται από τις: 

Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Χριστίνα Λίτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Αφροδίτη Κοσμά.

Σχετικά με τον ματς, ο Παντελάκης δήλωσε: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που διαθέτει 7 ξένες στο ρόστερ της. Εμείς από την μεριά μας, παρότι είχαμε δυσκολίες στην προετοιμασία μας αφού οι διεθνείς μας επέστρεψαν τέλη Σεπτέμβρη στην ομάδα, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για αυτό το παιχνίδι.

Θα παίξουμε στο ΣΕΦ, μία έδρα που σίγουρα μπορεί να μας βοηθήσει, με τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας. Τον θέλουμε δίπλα μας, να ωθήσει τα κορίτσια για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε για αναμέτρηση στην Κρακοβία.

Είμαι ικανοποιημένος με την προσπάθεια των αθλητριών μου στην προετοιμασία και τώρα είναι η ώρα για να βγάλουμε όλη αυτήν την δουλειά που κάναμε στο παρκέ και στα ματς με την TS Wisla Krakow».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, τόνισε για την αναμέτρηση με την Wisla ότι: «Είναι ένα ματς που το θέλουμε πάρα πολύ. Παίζουμε στο ΣΕΦ που είναι σαν το σπίτι μας. Το νιώθουμε σαν φυσική μας έδρα και θέλουμε πάρα πολύ με τον κόσμο στο πλευρό μας να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχουμε καλό προαίσθημα για την αναμέτρηση με την Wisla. Δουλεύουμε εδώ και μέρες πράγματα για το παιχνίδι αυτό, πρόκειται για μία πολύ ποιοτική ομάδα, αλλά με τον κόσμο δίπλα μας μπορούμε να κάνουμε τα πάντα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.