Το Star Wars: Resistance θα συμπέσει με το Star Wars: The Force Awakens

Πόσο θα την επηρεάσουν τα γεγονότα των ταινιών;Η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων της Disney, "Star...

Πόσο θα την επηρεάσουν τα γεγονότα των ταινιών;

Η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων της Disney, “Star Wars: Resistance”, αναμένεται να συμπέσει χρονικά με την ταινία “Star Wars: The Force Awakens”. Γνωρίζαμε ότι το “Star Wars: Resistance” διαδραματίζεται πριν το “The Force Awakens” και με τους Poe Dameron, BB-8 και Phasma να είναι μέλη της σειράς δεν ήταν παράλογο να υποθέσουμε ότι θα φτάσει κάποια στιγμή τα γεγονότα των νέων ταινιών.

Ο βασικός συγγραφέας της σειράς, Brandon Auman, επιβεβαίωσε στο SYFY Wire ότι θα δούμε ιστορίες στο ίδιο χρονικό διάστημα με τα γεγονότα του “The Force Awakens”, και κατά συνέπεια του “The Last Jedi”, που συνέχισε την ιστορία μόλις ώρες μετά το τέλος της προηγούμενης.

Στόχος αυτής της “σύνδεσης” ήταν να γίνει κατανοητό σε μικρότερους ηλικιακά fans ή άτομα που δεν ασχολούνται τόσο αλλά βλέπουν τη σειρά, πότε ακριβώς διαδραματίζεται σε σχέση με τις ταινίες.

“Είναι λίγο δύσκολο για νεώτερους fans να το κατανοήσουν αν ήταν, για παράδειγμα 15 χρόνια πριν το Force Awakens”, είπε ο Auman. “Τότε έχεις ένα αρκετά αχανές timeline. Δεν είσαι ακριβώς, σίγουρα. Το γεγονός ότι έχουμε από την αρχή τους Poe Dameron και BB-8 – τα παιδιά και fans οποιασδήποτε ηλικίας καταλαβαίνουν αμέσως… ‘Αυτές είναι οι νέες ταινίες, εκεί διαδραματίζεται’, οπότε είναι ευκολότερο”.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι σειρές κινουμένων σχεδίων του Star Wars συμπίπτουν ή βρίσκονται πολύ κοντά στα γεγονότα των ταινιών. Το “Clone Wars” κάλυπτε την ιστορία μεταξύ των “Attack of the Clones” και “Revenge of the Sith”, ενώ το “Rebels” κάποια στιγμή συνέπεσε με το “Rogue One”.

Η σειρά ακολουθεί τον Kazuda Xiono (“Kaz”), έναν “νεαρό πιλότο της Resistance σε μια μυστική αποστολή για την παρακολούθηση της ολοένα κι αυξανόμενης απειλής του Πρώτου Τάγματος (First Order)”.

Οι ηθοποιοί των ταινιών, Oscar Isaac και Gwendoline Christie, θα δανείσουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες τους της νέας σειράς, Poe Dameron και Captain Phasma, αντίστοιχα. Το cast επίσης συμπληρώνουν οι Christopher Sean (Days of Our Lives), Suzie McGrath (East Enders), Scott Lawrence (Legion), Myrna Velasco (Elena of Avalor), Josh Brener (Silicon Valley), Donald Faison (Scrubs), Bobby Moynihan (DuckTales), Jim Rash (Community) και Rachel Butera (Tammy’s Tiny Tea Time).

Το “Star Wars: Resistance” έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα στο Disney XD. Όπως και οι προηγούμενες σειρές, αναμένεται να προβληθεί στη χώρα μας από το ελληνικό Disney XD με καθυστέρηση και μεταγλωττισμένο.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.