Ένα αστείο με τον Kylo Ren κόπηκε από το “Ralph Breaks the Internet”

Error 404: Το αστείο με τον Kylo Ren δεν βρέθηκε.Μία μικρή προϊστορία έχει το "Wreck-It Ralph" με...

Error 404: Το αστείο με τον Kylo Ren δεν βρέθηκε.

Μία μικρή προϊστορία έχει το “Wreck-It Ralph” με το franchise του “Star Wars”. Η animated ταινία της Disney κυκλοφόρησε το 2012, την ίδια εβδομάδα που το studio ανακοίνωσε την απόκτηση της Lucasfilm. Τώρα, έξι χρόνια μετά, οι δημιουργοί που βρίσκονται πίσω από το sequel του με τίτλο “Ralph Breaks the Internet” διαθέτουν αρκετό υλικό από άλλες ιδιοκτησίες της Disney για να σατιρίσουν, όπως οι ταινίες της Marvel και οι Πριγκίπισσες της Disney, και μαζί το σύμπαν του “Star Wars”.

Παρά το σχετικό ελεύθερο που τους έχει δοθεί και τα πολλά αστεία που περιμένουμε να δούμε στην ταινία, ένα από αυτά σχετικό με τον Kylo Ren δεν τα κατάφερε να μπει. Όπως αναφέρουν οι σκηνοθέτες Rich Moore και Phil Johnson και μαζί τους η επικεφαλής της ιστορίας, Josie Trinidad, σε αυτό το αστείο η Disney τους έβαλε φρένο.

“Σε κάποιο σημεία είχαμε ένα αστείο με τον Kylo Ren να φέρεται σαν κακομαθημένο παιδί”, γέλασε ο Moore κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. “Πήγαμε στη Lucasflime και είπαμε, ορίστε τι κάνουμε. Και εκείνοι είπαν, λοιπόν, ότι θα προτιμούσαμε να μην τον δείξετε σαν ένα κακομαθημένο παιδί. Ξέρετε, είναι ο villain μας, και προτιμούμε να μην το κάνετε αυτό. Οπότε δείξαμε σεβασμό σε αυτό”.

Είναι απλώς μέρος της διαδικασίας, εξήγησαν οι δημιουργοί, αλλά επιπλέον ένα μεγάλο μέρος του να περιλαμβάνεις αγαπητούς και οικείους χαρακτήρες της Disney στο “Ralph Breaks the Internet” είναι για να “τιμήσουμε ποιοι είναι αυτοί οι χαρακτήρες” με κατάλληλο τρόπο για την ιστορία τους ενώ προκαλούν “παιχνιδιάρικα κεντρίσματα”. Όπως όταν ο C-3PO γίνεται ο μπάτλερ της πριγκίπισσας, για παράδειγμα. Αυτό “είχε την αίσθηση του χαρακτήρα του”, είπε ο Johnston. “Είναι πραγματικά στοργικά σατιρικό αυτό που κάνουμε”.

“Περισσότερο σε δικό μας έξοδο, με τις δικές μας δουλειές!”, χαμογέλασε συμπληρώνοντας τον ο Moore.

Στο “Ralph Breaks the Internet”, ο Ralph (John C. Reilly) και η Vanellope (Sarah Silverman) πρέπει να αφήσουν το κατάστημα arcade παιχνιδιών Mr. Litwak και να περιπλανηθούν στο τρομακτικό πεδίο του διαδικτυακού κόσμου στην προσπάθεια τους να βρουν ένα ανταλλακτικό για το παιχνίδι της Vanellope, “Sugar Rush”.

H νέα ταινία με τους χαρακτήρες που αγαπήθηκαν από το “Wreck- It Ralph” έρχεται στις 22 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους, και μαζί της πολλοί γνωστοί χαρακτήρες από τον κόσμο της Disney. Ανάμεσα στις φωνές που θα ακούσουμε θα είναι και αυτή της Gal Gadot. Η αφίσα που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες εκφράζει, ξεκάθαρα, την παιχνιδιάρικη διάθεση του “Ralph Breaks the Internet”.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.