Με τον αέρα του διπλού σερί

Τα επτά συνεχή θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Παναιτωλικό και το εντός έδρας αήττητο από τον Δεκέμβρη γεμίζουν αυτοπεποίθηση τον ΑΟΞ.

Με διπλό ψυχολογικό αβαντάζ προετοιμάζεται η Ξάνθη για τον ερχόμενο αγώνα με τον Παναιτωλικό (11/3) στα Πηγάδια. Αφενός, έχει μετατρέψει την έδρα της σε κάστρο απόρθητο εδώ και τρεις περίπου μήνες. Αφετέρου, απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου μετράει επτά συνεχή θετικά αποτελέσματα, ανεξαρτήτως έδρας, γεγονός που δίνει άλλον αέρα στους Θρακιώτες.

Ο ΑΟΞ, λοιπόν, από το ισόπαλο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (1-1 στις 17/12) μετρά μόνο ισοπαλίες και νίκες εντός έδρας, για το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο. Μετά τον αγώνα με τους «πράσινους», νίκησε την ΑΕΛ για το Κύπελλο (2-0) και για το πρωτάθλημα τον Πλατανιά (3-2), τον Λεβαδειακό (2-1) και τον Απόλλωνα (2-0). Ήρθε ισόπαλος, δε, με τον ΑΟΚ (1-1). Γενικώς, από τα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη, η έδρα δίνει δύναμη στους Θρακιώτες.

Όσο για το σερί με τον Παναιτωλικό, στα τελευταία επτά παιχνίδια η Ξάνθη μετρά απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου έξι νίκες και μία ισοπαλία. Από τις έξι νίκες, οι τέσσερις είναι εντός έδρας (η μία εξ αυτών, αυτή τη σεζόν για το Κύπελλο, 2-0) και οι άλλες δύο εκτός (η τελευταία, την τρέχουσα σεζόν, 1-3). Η μοναδική ισοπαλία στη διάρκεια αυτού του θετικού για την Ξάνθη σερί καταγράφηκε στις 27/2/2016, στο Αγρίνιο, με σκορ 2-2. 

Επιπλέον, να τονίσουμε ότι στα πέντε παιχνίδια μεταξύ των δύο αντιπάλων στην Ξάνθη για το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας, ο Παναιτωλικός έχει φύγει νικητής μόνο μία φορά, στις 3/3/2012, με σκορ 0-1. 

Πέρα από τη θεωρία, ο ΑΟΞ συνέχισε σήμερα (8/3) την προετοιμασία του για το ερχόμενο παιχνίδι, με τον Μίλαν Ράσταβατς να επικεντρώνει και πάλι σε θέματα τακτικής, τόσο στον αμυντικό, όσο και στον επιθετικό τομέα. Μοναδικός παίκτης που δεν υπολογίζει ο Σέρβος τεχνικός του ΑΟΞ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι ο Χρήστος Λισγάρας, που είναι τιμωρημένος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.