Γενική είσοδος για καλό σκοπό από Απόλλωνα

Γενική είσοδο 10 ευρώ όρισε η ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας για το παιχνίδι με το Λαύριο την Τετάρτη, προκειμένου ένα μέρος των εισπράξεων να διατεθούν για την ενίσχυση του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων.

Γενική είσοδο 10 ευρώ όρισε η ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας για το παιχνίδι με το Λαύριο την Τετάρτη, προκειμένου ένα μέρος των εισπράξεων να διατεθούν για την ενίσχυση του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων.

Αναλυτικά:

«Ο Απόλλων Πάτρας θέλοντας να ενισχύσει το Καραμανδάνειο νοσοκομείο παίδων αποφάσισε μέρος των χρημάτων από τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης (23/12) με το Λαύριο να δοθούν στη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη καθημερινά με πολλά προβλήματα. Έτσι λοιπόν, θα ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ με εξαίρεση την κερκίδα «Α» που το κόστος του εισιτηρίου θα είναι 12 ευρώ, ενώ θα ισχύσουν κανονικά φοιτητικά και μαθητικά εισιτήρια έναντι 5 ευρώ και τα 3 ευρώ από κάθε εισιτήριο που θα διατεθεί για την για την ενίσχυση του Καραμανδανείου.

Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου 10:00-13:00, 18:00-21:00 και το Σάββατο 9:00-13:00. Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας παιχνιδιών του Απόλλωνα CARNA και μέσω και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr στο link:https://goo.gl/ipx9hn ή στο εικονίδιο στην ιστοσελίδα της ομάδας.
Επιπλέον, όσοι φίλοι της ομάδας παραβρέθηκαν στη φιλανθρωπική βραδιά που διοργάνωσε ο σύλλογος (16/12) θα μπορούν, προσκομίζοντας την πρόσκληση (κατά την προπώληση στα γραφεία του συλλόγου) να αγοράζουν το εισιτήριο στην τιμή των 5 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν καταθέσει τα στοιχεία τους για την έκδοση της κάρτας φιλάθλου θα ισχύσει ο κωδικός που ήδη έχουν παραλάβει, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την κάρτα θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ για την άμεση εξυπηρέτησή τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.