Νεα ανακοίνωση της Κοινωνίας του Αρη

Η Κοινωνία Μελών Αρη, επανέρχεται με νέα ανακοίνωση, αναφορικά με τον διακοπέντα αγώνα των κιτρίνων με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η Κοινωνία Μελών Αρη, επανέρχεται με νέα ανακοίνωση, αναφορικά με τον διακοπέντα αγώνα των κιτρίνων με τον Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ο ΑΡΗΣ τιμωρήθηκε για όλα όσα πραγματικά συνέβησαν στον αγώνα ΑΡΗΣ – Αστέρας Τρίπολης. Τιμωρία βαρύτατη, σε κάθε περίπτωση όμως ανταποκρινόμενη προς την κατεύθυνση της νομιμότητας. Τα τελευταία 24ωρα όλοι οι Αρειανοί γίναμε μάρτυρες μιας απίστευτης και απύθμενης ενορχηστρωμένης επίθεσης που συντεταγμένα στήθηκε και εξελίχθηκε σε έναν ανηλεή πόλεμο ψεμάτων, υποκρισίας, κίβδηλης ηθικής και πολιτικής σπέκουλας, που περιλάμβανε:

– Πρωτοφανή ονομαστική σε βάρος του ΑΡΗ, πολιτική παρέμβαση του Υπουργού Πολιτισμού και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού μια ήμερα μετά τα συμβάντα στο Κλεάνθης Βικελίδης και μια ημέρα πριν την εκδίκαση της υπόθεσης. Παρεμβάσεις με διαφορά ολίγων ωρών μεταξύ τους, οι οποίες αποκάλυψαν πλήρως την πολιτική σκοπιμότητα που θα εξυπηρετεί η τιμωρία του ΑΡΗ, η οποία αποδόθηκε σε «αλλαγή κλίματος». Προσοχή, όχι νομοθεσίας, αλλά κλίματος!

– Πρωτοφανή ενορχηστρωμένη και  προσβλητική για τον ΑΡΗ επίθεση δημοσιογράφων που με κείμενα και πρωτοσέλιδα στηριζόμενα σε ψέματα, ανόητες συγκρίσεις, αφελείς εξομοιώσεις και με επίκληση στην ηθική και όχι στη νομιμότητα, δίκην εργολαβίας (γιατί άραγε;) ανέλαβαν, υποκατέστησαν τους γιατρούς ,τους δικηγόρους και τους δικαστές ώστε να καταδικάσουν τον ΑΡΗ και να προδικάσουν το αποτέλεσμα της δικαστικής υπόθεσης. Όταν βέβαια η αλήθεια και η νομιμότητα όπως ήταν αυτονόητο έλαμψαν, οι ίδιοι δημοσιογράφοι αντί επιτέλους να συμμαζευτούν και να διαβάσουν το σκεπτικό της απόφασης, έγιναν ακόμη περισσότερο γενικόλογοι και ηθικολόγοι αναλύοντας και έχοντας άποψη επί της δικαστικής απόφασης «δίχως να μπαίνουνε στην ουσία της υπόθεσης». Την ίδια δε ώρα αρνιόταν παρέμβαση στο Δημόσιο Ραδιόφωνο μέλους του ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, ώστε επιτέλους να ειπωθεί η αλήθεια και να σταματήσουν τα ψεύδη.

– Ψευδή επίκληση- από τους ψευδοηθικολόγους με ρηχή μνήμη- τραυματισμού της βοηθού διαιτητή του αγώνα, τραυματισμό που ουδέποτε και από κανέναν επιστήμονα διαπιστώθηκε, ούτε από τον ιατρό του αγώνα, ούτε από το δημόσιο νοσοκομείο που εξετάσθηκε η βοηθός διαιτητή.

– Δημόσια παρέμβαση του Προέδρου της Κ.Ε.Δ., που ερμήνευσε κατά το δοκούν και κατά το «δημόσιο αίσθημα» απόφαση δικαστηρίου που στηρίζεται σε έγγραφα που εκείνος, άγνωστο γιατί, αγνοεί.

– Προκλητική εξομοίωση των πολεμικών συμβάντων που συνέβησαν – ωστόσο αποκρύφτηκαν από τη δημόσια θέα στη βάση μιας απόφασης του συνδρομητικού καναλιού – πρόσφατα σε άλλο γήπεδο, με εκτεταμένες συγκρούσεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου “πολιτών” με αστυνομικές δυνάμεις, καταστροφή στοιχείων του γηπέδου, φωτιές, χρήση αυτοσχέδιων βομβών, δακρυγόνων και καπνογόνων με τη καταδικαστέα πέρα για πέρα ρίψη ενός αντικειμένου και τη συμπεριφορά ενός και μόνο ενός ανεγκέφαλου (που οπωσδήποτε πρέπει να εντοπισθεί και να απομακρυνθεί από το Κλεάνθης Βικελίδης), ρίψη αντικειμένου που καρέ-καρέ μαγνητοσκοπήθηκε και μεταδόθηκε από το ίδιο κανάλι σε αγώνα που δεν είχε ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη.

– Μεροληπτική επίκληση από το στόμα-γραφίδα Υπουργού και δημοσιογράφων, ενός αγώνα του Γερμανικού πρωταθλήματος όπου σε ανάλογο περιστατικό διεκόπη, και πλήρης αμνησία, στις ίδιες εφημερίδες και ιστοσελίδες, ενός άλλου πρόσφατου αγώνα του Ισπανικού πρωταθλήματος όπου συνεχίσθηκε από το σημείο που διεκόπη, όταν αποχώρησε αιμόφυρτος διαιτητής χτυπημένος (πραγματικά και όχι υποδυόμενος) από ομπρέλα. Απάνθρωπο και απαράδεκτο; Ναι, δίχως άλλο. Να αλλάξουν οι νόμοι και οι κανονισμοί όχι όμως και η εφαρμογή τους.

Ο ΑΡΗΣ, του οποίου είμαστε μέτοχοι, είναι έντιμο Σωματείο και όλοι εμείς στον ΑΡΗ πληρώνουμε πάντοτε το τίμημα που μας αναλογεί.

Δεν επικαλεστήκαμε ούτε ότι ο αέρας μετέφερε το μπουκάλι εντός του γηπέδου, ούτε ότι η βοηθός διαιτητή ζήτησε τσάι για να ξεδιψάσει,  ούτε ότι «κάποιος» επιχείρησε να πετάξει ένα άδειο μπουκάλι στο σκουπιδοτενεκέ που είναι τοποθετημένος κοντά στο κόρνερ, (δικαιολογίες που πάμπολλες φορές έχουν ακουσθεί σε δικαστικές αίθουσες) ώστε να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.

Δεν προσβάλαμε την κοινή γνώμη, αντίθετα, εξαρχής απαιτήσαμε να τιμωρηθούμε για ότι διαπράχθηκε στο Κλεάνθης  Βικελίδης και με βάση αυτό που προβλέπεται από τη νομοθεσία. Δεν θα ανεχθούμε τίποτα περισσότερο ούτε ζητάμε τίποτα λιγότερο. Να κριθούμε με βάση τα πραγματικά γεγονότα και όχι γι’ αυτά που οι υπουργοί, οι γενικοί γραμματείς, μια μερίδα δημοσιογράφων, τα Μ.Μ.Ε. και κάποιοι φωστήρες του ποδοσφαίρου επιθυμούν, διαστρεβλώνουν, φαντάζονται ή προφασίζονται.

Από την πρώτη στιγμή μέχρι και τούτη την ώρα, δεν αλλάξαμε ούτε κόμμα από τους ισχυρισμούς μας, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει συνήθως σ’ αυτούς που ψάχνουν το δίκιο τους στα τηλεοπτικά παράθυρα και στο παρασκήνιο.

Εμείς δεν ψάχνουμε το δίκαιο, ΈΧΟΥΜΕ δίκαιο !!!!

Απέναντι σε αυτήν την πρωτοφανή και ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του λαού του ΑΡΗ προς το παρόν δεν θα κατονομάσουμε του συμμετέχοντες. Στην σημερινή εποχή που η κοινωνική πίεση περισσεύει, εμείς θα επιλέξουμε να μείνουμε εγκρατείς.

Συγκεντρώνουμε όμως όλο το υλικό της αήθους επίθεσης σε βάρος του ΑΡΗ και αν χρειασθεί όλοι οι δικηγόροι – μέλη του Νομικού Τμήματός μας-  θα λάβουν γνώση ώστε να αναλάβουν δράση. Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ έχει την τιμή να περιλαμβάνει περισσότερους από εκατό (100) καταξιωμένους δικηγόρους, μεταξύ αυτών και τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Φίλοι Αρειανοί, τις τελευταίες ημέρες επιχειρήθηκε και ίσως να ξαναεπιχειρηθεί να τιμωρηθεί ο ΑΡΗΣ με λαϊκά δικαστήρια και πολιτική σκοπιμότητα. Διότι σε επίπεδο νόμων και αλήθειας, δεν μπορεί να τιμωρηθεί και το γνωρίζουν άπαντες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, παράγοντες του ποδοσφαίρου και παράγοντες της διαιτησίας. Απευθύνουμε σε όλους έκκληση ενότητας και συσπείρωσης, εγρήγορσης και προστασίας ώστε να θωρακίσουμε τα 98 χρόνια Iστορίας του Συλλόγου. Τα όποια προβλήματα καθημερινότητας στον ΑΡΗ παραμένουν, και απαιτούν συστράτευση και ενεργή συμμετοχή όλων μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.