Έβαλε πλώρη για πλέι οφ με Λεοζίνιο!

Σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό πέτυχε η Καλλονή και πλησίασε τον αντίπαλό της στην έκτη προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό πέτυχε η Καλλονή και πλησίασε τον αντίπαλό της στην έκτη προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη έφτασε στην επικράτηση χάρη σε γκολ του κινητήριου μοχλού της, Λεοζίνιο και έβαλε τέλος στο σερί των πέντε διαδοχικών νικών των «λιονταριών». Έτσι, η διαφορά τους «έκλεισε» στους δύο πόντους.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό ποιοτικά με γρήγορο ρυθμό, ενώ και οι δύο αντίπαλοι επιχείρησαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να φτάσουν στο γκολ. Τελικά, αυτό το πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 42′ όταν ο πολύ καλός Λεοζίνιο επιχείρησε σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα έσκασε στον άσχημο αγωνιστικό χώρο και αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Γουμάγια, ο οποίος την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και βγήκαν μπροστά αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης. Εντούτοις, οι νησιώτες είχαν σωστή ανασταλτική λειτουργία και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του γκολκίπερ Μάππα.

Πάντως, στο 82′ ο Πανσερραϊκός λίγο έλειψε να σκοράρει, όμως η κεφαλιά του Τάντιτς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΛΚ, που κράτησε το 1-0 ως την εκπνοή της συνάντησης.

ΑΕΛΚ (Γιάννης Ματζουράκης): Μάππας, Χωριανόπουλος, Μήτσης, Χατζόπουλος, Καρακώστας, Μαρσέλο (73′ Μανουσάκης), Κριπιντήρης, Ντος Σάντος, Λεοζίνιο, Μανούσος (89′ Ζουρούδης), Ταραχούλσκι (87′ Βλαστέλης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γουμάγιας, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Καρατζάς, Ντιόγκο, Τριανταφύλλου (59′ Παντελιάδης), Παρασκευαΐδης (72′ Βουτσιάς), Κιάσσος, Παππάς (46′ Γκούρτσας), Τάντιτς, Μπανγκουρά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.