Ανέστης: “Αποτελεί δικαίωση της δουλειάς μου”

Ο Γιάννης Ανέστης βραβεύθηκε ως ο MVP της 17ης αγωνιστικής από τον Ηλία Ατματσίδη.

Ο Γιάννης Ανέστης βραβεύθηκε ως ο MVP της 17ης αγωνιστικής από τον Ηλία Ατματσίδη.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, εμφανώς ικανοποιημένος από το γεγονός ότι διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας στα δοκάρια της Ένωσης τόνισε για τη βράβευσή του:
“Αυτό το βραβείο αποτελεί δικαίωση της δουλειάς μου. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το βραβείο. Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου και στα άτομα που αγαπώ και είναι δίπλα μου αυτό τον καιρό. Θα συνεχίσω να δουλεύω, για να μπορέσω να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της. Το βραβείο συνδυάζεται με νίκη της ομάδας και έχει μεγαλύτερη αξία. Με αυτό το βραβείο φάνηκε ότι βοήθησα την ομάδα μου να πάρει ακόμα τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για τη συνέχεια”.

Στα χαρακτηριστικά στοιχεία που έχει στο παιχνίδι του ο Ανέστης, αναφέρθηκε ο Ηλίας Ατματσίδης, ο οποίος μίλησε και για τη θέση του τερματοφύλακα στην Εθνική ομάδα:
“Ο Ανέστης έχει τεράστια σωματικά προσόντα, αλλά δεν αρκούν για να παίξεις σε υψηλό επίπεδο. Έχει περιθώρια βελτίωσης και μπορει να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο για να υπερασπιστεί τόσο την εστία της ΑΕΚ όσο και της Εθνικής ομάδας. Τα τελευταία χρόνια πάσχουμε ως χώρα στη θέση του τερματοφύλακα. Βέβαια υπάρχουν κάποια ταλέντα και ευελπιστούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο για να μην έχει πρόβλημα και η Εθνική. Φυσικά υπάρχει αυτή τη στιγμή ένας καλός και σταθερός τερματοφύλακας, όπως ο Καρνέζης, αλλά δε φτάνει ένας. Χρειαζόμαστε κι άλλους για την Εθνική ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.