Ματιές στην Αγγλία από τον Πογιέτ

Στην αγγλική αγορά έχει στρέψει την προσοχή του ο Γκουστάβο Πογιέτ, προκειμένου να βρει παίκτες για την ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ, στις τελευταίες ημέρες της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου.

Στην αγγλική αγορά έχει στρέψει την προσοχή του ο Γκουστάβο Πογιέτ, προκειμένου να βρει παίκτες για την ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ, στις τελευταίες ημέρες της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου. Ο Ουρουγουανός τεχνικός φέρεται να έχει φτιάξει μια λίστα με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους της ομάδας του και θα περιμένει έστω και την τελευταία στιγμή από τους ιθύνοντες της ομάδας, να προχωρήσουν τις επαφές με τους συγκεκριμένους παίκτες.

Προτεραιότητα για την ΑΕΚ αποτελεί η απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής και ενός δεξιού μεσοεπιθετικού. Υπό προϋποθέσεις θα γίνει κίνηση και για κεντρικό αμυντικό, εφόσον αποχωρήσει ο Άρθο. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα από τη λίστα του προπονητή των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος φέρεται να επιθυμεί πρώτα την απόκτηση επιθετικού. Παράλληλα, τόσο ο Πογιέτ, όσο και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μελετούν και τα ονόματα των παικτών, που έχουν προταθεί στην Ένωση τις τελευταίες ημέρες.

Οι ιθύνοντες της Ένωσης από την πλευρά τους, εμφανίζονται αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, έτσι ώστε να ολοκληρώσουν τις προσθήκες που χρειάζεται η ομάδα, για τη συνέχεια της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Στις τάξεις της ΑΕΚ επικρατεί αισιοδοξία, πως τελικά θα ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας, με παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.