Το βάρος στους νέους

Εννέα παίκτες προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης στα Σπάτα υπό το βλέμμα του Νίκου Κωστένογλου ο οποίος θέλει να είναι έτοιμος ενόψει καλοκαιριού.

Ο Δημήτρης Φροξυλιάς και άλλοι οκτώ ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων της ΑΕΚ προπονήθηκαν την Τρίτη στα Σπάτα, υπό το βλέμμα του τεχνικού της Ένωσης, ο οποίος θέλει μέχρι το καλοκαίρι να έχει ετοιμάσει τις προτάσεις του προς τη διοίκηση.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του δικεφάλου ο Νίκος Κωστένογλου, έκανε σαφές ότι στόχος του είναι, σε βάθος χρόνου, να προωθήσει ποδοσφαιριστές από την ομάδα των νέων. Ίδια πρόθεση είχαν και οι προηγούμενοι προπονητές του δικεφάλου, αλλά ποτέ δεν έγινε πραγματικότητα.

Αυτή τη φορά ο Έλληνας τεχνικός δείχνει αποφασισμένος να δουλέψει όσο γίνεται περισσότερο με τους παίκτες της β’ ομάδας και για το λόγο αυτό, εδώ και αρκετό καιρό, κατά διαστήματα, προπονούνται με την επαγγελματική ομάδα, παίκτες από τους νέους. Στην προπόνηση της Τρίτης όμως, ο Νίκος Κωστένογλου είχε προγραμματίσει ώστε να δώσουν το παρών συνολικά εννιά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι, μετά από εισήγηση των Ντανιέλ Μπατίστα και Άγγελου Χατζόπουλου, βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και αξίζουν της προσοχής του “Κωστέ”.

Αυτοί είναι οι: Ματθαίος Ναυπλιώτης (17/01/1995, αμυντικός), Ορέστης Παληαρούτας (06/08/1994, αμυντικός), Δημήτρης Γροντής (24/08/1994, μέσος), Νίκος Αργυρίου (04/04/1994, επιθετικός), Ηρακλής Γαρουφαλιάς (01/05/1993, αμυντικός), Γιώργος Αρέστη (02/09/1994, μέσος), Χρήστος Παπαδημητρίου (10/01/1994, επιθετικός) και ο γιος του γυμναστή της επαγγελματικής ομάδας, Φώτης Κέζος (25/07/1995, μέσος). Επίσης στους οκτώ παραπάνω προστέθηκε ο Δημήτρης Φροξυλιάς, ο οποίος έχει ήδη κάνει ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα στο εντός έδρας ματς με την Άντερλεχτ και δεν αποκλείεται στο προσεχές μέλλον να πάρει και πάλι ευκαιρία από τον τεχνικό του δικεφάλου, αφού δείχνει να βρίσκεται όλο και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Αναμφίβολα η συγκεκριμένη κίνηση του Νίκου Κωστένογλου αποδεικνύει με τον πλέον πειστικό τρόπο ότι δε μένει στα λόγια και η πρόθεσή του να στηρίξει τα νέα παιδιά της ομάδας γίνεται πράξη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.