“Πεντάρα” η Μάλαγα

Τις πιθανότητές της για μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου αύξησε η Μάλαγα με το εντυπωσιακό 5-1 επί της Σαραγόσα.

Τις πιθανότητές της για μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου αύξησε η Μάλαγα με το εντυπωσιακό 5-1 επί της Σαραγόσα. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ… έκανε το λάθος να προηγηθεί στο 23′ με τον Αράντα, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Φερνάντες και να κυριαρχούν στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ντα Σίλβα με αυτογκόλ στο 67′ έδωσε το προβάδισμα στη Μάλαγα, στο 77′ ο Ντεμικέλις έκανε το 3-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ίσκο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Το τελικό αποτέλεσμα στο “Ροσαλέδα” διαμόρφωσε ο Ροντόν στο 88′.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγέρο, Ματάισεν, Μονρεάλ, Ουέλιγκτον, Σέρχιο Σάντσεθ (55′ Ντεμικέλις), Τουλαλάν, Καθόρλα, Ίσκο, Ρέθιο (56′ Χοακίν), Φερνάντες (76′ Μαρέσκα), Ροντόν

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Χιμένεθ, Ντα Σίλβα, Λαντζάρο, Άλβαρες, Πιντέρ, Ομπράντοβιτς, Ρούμπεν, Άμπρααμ (57′ Χουάν Κάρλος), Λαφίτα (74′ Λουίς Γκαρσία), Αράντα (74′ Πόστιγκα), Οριόλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.