Ανδρεάδης: «Μεγάλη η διαφορά με ΠΑΟ, αλλά…»

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ, ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έχει τόσο ξεκάθαρο φαβορί.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ, ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έχει τόσο ξεκάθαρο φαβορί. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σαφέστατο προβάδισμα όχι μόνο για τη νίκη αλλά για να φθάσουν στο πιο άνετο 3-0 της ιστορίας τους απέναντι στον αντίπαλο τους που στα τελευταία τρία παιχνίδια του στην Volleyleague θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες συμμετοχής του στα πλέι άουτ.

Οι παίκτες πάντως του Ολυμπιακού και δη ο αρχηγός της ομάδας Ανδρέας Ανδρεάδης δεν δείχνει επηρεασμένος από την τρέχουσα αγωνιστική κατάσταση των ομάδων.

«Τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ανεξαρτήτως βαθμολογικής σημασίας, είναι πάντα ξεχωριστά σε κάθε άθλημα. Είναι τα παιχνίδια που οι νίκες μας κάνουν διπλά χαρούμενους τους φιλάθλους μας καθώς το γόητρο είναι αυτό που μετρά περισσότερο» τονίζει στο www.olympiacos.org ο αρχηγός των νταμπλούχων Ανδρέας Ανδρεάδης και προσθέτει: «Σίγουρα αυτή τη στιγμή η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Αυτό όμως δεν μας δίνει το δικαίωμα να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας. Όλες αυτές τις ημέρες προσεγγίζουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι με τη δέουσα προσοχή και την πρέπουσα σοβαρότητα. Έχουμε βάλει πλέον καλά μέσα στο μυαλό μας ότι ο κάθε αγώνας γίνεται εύκολος ή δύσκολος, σε μεγάλο βαθμό, από τη δική μας απόδοση».

Τα εναπομείναντα εισιτήρια του ντέρμπι θα διατίθενται αύριο από τις 13:00 από το εκδοτήριο του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη. Τα εισιτήρια τιμώνται 5 και 10 ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.