Μακούν: “Ματς σταθμός με Παναθηναϊκό”

Ο Μακούν που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του Ολυμπιακού ψηφίστηκε από τους εκρποσώπους του Τύπου ως ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης. Ο Καμερουνέζος άσος κατά τη βράβευση του τόνισε πως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι ματς σταθμός...

Ο Μακούν που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του Ολυμπιακού ψηφίστηκε από τους εκρποσώπους του Τύπου ως ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης. Ο Καμερουνέζος άσος κατά τη βράβευση του τόνισε πως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι ματς σταθμός…

“Είμαι πάντοτε έτοιμος να προσφέρω. Το σημαντικό είναι να είμαστε σοβαροί, όπως σήμερα που  είχαμε τον έλεγχο τον αγώνα, το γρήγορο παιχνίδι μας έφερε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα είναι ματς σταθμός και το περιμένουν όλοι. Το θέμα να συνεχίσουμε σοβαροί και πριν από αυτό το παιχνίδι και μετά από αυτό. Πρέπει να πάμε στον αγώνα αυτό χωρίς απώλειες”.

Οσο για το παιχνίδι με τη Ρουμπίν Καζάν, ο Μακούν είπε: “Έχουμε το προβάδισμα, μετά και τη νίκη την περασμένη Τρίτη. Το καλύτερο είναι να μπούμε δυνατά, να πετύχουμε και ένα γκολ νωρίς και έτσι να βρεθούμε σε καλύτερη θέση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.