Δυσαρεστημένος ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τη στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου τις τελευταίες ημέρες και κυρίως με τη δημοσιοποίηση μηνυμάτων που είχαν ανταλλάξει οι δυο τους.

Ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τη στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου τις τελευταίες ημέρες και κυρίως με τη δημοσιοποίηση μηνυμάτων που είχαν ανταλλάξει οι δυο τους. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει πως δεν είχε έρθει σε συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ, για την παραχώρηση του μάνατζμεντ της ομάδας, όπως υποστηρίζει ο δεύτερος.

Ο Αλαφούζος φέρεται να τονίζει στους συνεργάτες του: «Εγώ του είπα ότι 4 εκατομμύρια ευρώ θα χρειαστεί να βάλω για τον Παναθηναϊκό μόνο τον επόμενο μήνα! Και ότι θα ήθελα να τη δώσω σε έναν Έλληνα επιχειρηματία, όμως δεν μπορώ να περιμένω τις εξελίξεις με το ΟΑΚΑ, γιατί, για να ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση, θα χρειαστούν χρόνια».

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίστηκε αισιόδοξος και για τις επαφές με την πλευρά του Πιέγκμπονσαντ: «Έχουμε φτάσει σε πολύ καλό σημείο και αυτό που απομένει με τα σημερινά δεδομένα, είναι να υλοποιηθεί μια σχετικά σύνθετη συμφωνία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.