«Πάγωσε» ο Ηρακλής στη Μόσχα, 3-0 η Ντιναμό

Παράδοση... «άνευ όρων» για τον Ηρακλή στη Ρωσία, με το «Γηραιό» να γνωρίζει την ήττα με 3-0 από την Ντιναμό Μόσχας, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση «τσάλεντζ ράουντ» του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας (CEV Cup).

Με την αναμενόμενη ήττα από την Ντιναμό με 3-0 σετ (25-18, 25-17, 25-22) λόγω των απουσιών Ντεσπέιν, Κράβαρικ και Τζιουμάκα, 3-0 σετ () επιστρέφει τα ξημερώματα της Παρασκευής από την Μόσχα ο Ηρακλής. Οι Θεσσαλονικείς αγωνίστηκαν με διαγώνιο τον Εφραιμίδη αφού ούτε ο νεαρός Τζιουμάκας κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού.

Ο «γηραιός» πάντως έχασε ευκαιρία να φύγει τουλάχιστον με σετ από την Μόσχα όταν στο τρίτο προηγήθηκε με 19-13. Εκεί όμως μίλησε η εμπειρία των Ρώσων που με σερί 12-3 γύρισαν το σετ και πήραν τη νίκη. «Οι αθλητές που ήταν εδώ έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, τόση ώστε να είμαστε πικραμένοι που δεν πήραμε κάτι παραπάνω. Δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι παραπάνω, κυρίως στο τρίτο σετ που προηγηθήκαμε με διαφορά αλλά δεν καταφέραμε να το τελειώσουμε» ήταν το σχόλιο του προπονητή του Ηρακλή Σωτήρη Δρίκου για να συμπληρώσει:

«Το σημαντικό για μας είναι στον επαναληπτικό να μην επαναλάβουμε αυτά τα λάθη. Γνωρίζαμε ότι η Ντιναμό είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και το επιβεβαίωσε, αλλά ελπίζουμε η πίεση που της ασκήσαμε ώστε να μας δείξει όλες τις πτυχές του παιχνιδιού της, να είναι χρήσιμη».

Ντιναμό Μόσχας: Οσταπένκο 10, Μάρκιν 13, Λι 8, Γκράνκιν 2, Βέρερς 11, Κρούγκλοφ 11, Μπράγκιν 29%, Πάβλοφ 6, Σκερμπίνιν, Μπεζρούκοφ, Στεπάνιαν λ 14%.
Ηρακλής: Χριστοφιδέλης 12, Τανίκ 8, Μποζίδης, Σμαραγδής 7, Εφραμίδης 8, Πελεκούδας 4, Στεφάνου λ 50%, Προύσαλης 1, Κολτσιάκης, Τακουρίδης. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.