Στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο τα μπαράζ Α1 και Α2 γυναικών

18/05/2018 • 00:00
Πινγκ πονγκ
  • shares
Το τελευταίο κομμάτι για την ολοκλήρωση των διασυλλογικών πρωταθλημάτων 2017-2018 στην επιτραπέζια αντισφαίριση μπαίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.

Τα μπαράζ για την Α1 και Α2 γυναικών θα γίνουν στο κλιμάκιο επιλέκτων Βόρειας Ελλάδας, στο περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ. και θ’ αναδείξουν τις δύο ομάδες, που θα συμπληρώσουν τις συμμετοχές για το πρωτάθλημα της 1ης εθνικής κατηγορίας την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στη διαδικασία θα πάρουν μέρος τέσσερις ομάδες: Ο Α.Σ. Πέρα Αθηνών και η Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης, που είχαν μείνει στην 6η και την 7η θέση αντίστοιχα στην Α1, ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας και ο Α.Ο. Άρης 2006, οι οποίοι είχαν καταλάβει τη 2η και την 3η θέση αντίστοιχα στην Α2. Θα κοντραριστούν μεταξύ τους σ’ έναν όμιλο και οι δύο πρώτες ομάδες θα είναι του χρόνου στην Α1. Θυμίζουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος των ειδικών τουρνουά για τις κορυφαίες κατηγορίες και τη Β’ Εθνική είχε γίνει στις 28-29 Απριλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, απλά οι συγκεκριμένοι αγώνες ορίστηκαν για τρεις εβδομάδες αργότερα στη Θεσσαλονίκη.  

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θ’ αρχίσει μεθαύριο το μεσημέρι. Το Σάββατο στις 13:00 και στις 16:00 θα διεξαχθούν οι δύο πρώτες αγωνιστικές, ενώ η τελευταία είναι κανονισμένη για την Κυριακή στις 10:00. Η κλήρωση για τη σειρά των ματς θα γίνει με τις ομάδες, που θα είναι παρούσες στην αίθουσα, μεθαύριο στις 12:30.

Με την ευκαιρία να προστεθεί ότι επίσης στην ομοσπονδιακή αίθουσα στο περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ. η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. απένειμε το περασμένο Σάββατο τα έπαθλα για τα τοπικά διασυλλογικά πρωταθλήματα της σεζόν 2016-2017. Η εκδήλωση έγινε κατά τη διάρκεια της προκριματικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων-παγκορασίδων και τις απονομές έκανε ο γενικός γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και πρόεδρος της Τ.Ε. Χρήστος Τριγωνάς. Να θυμηθούμε τις νικήτριες ομάδες σε κάθε πρωτάθλημα:                                                                              
Β’ Εθνική ανδρών
1. Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης
2. Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας
3. Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας

Β’ Εθνική γυναικών
1. Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας
2. Α.Σ. Φάρος Αλεξανδρούπολης
3. Ο.Ε.Α. Φλώρινας

Α’ Τοπικό ανδρών
1. Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς
2. Α.Ο. Πολύγυρου
3. Α.Π.Σ. Αίας Ευόσμου

Β’ Τοπικό ανδρών
1. Α.Σ.Ε.Α. Βέροιας
2. Α.Φ.Θ. Άδωνις
3. Α.Σ. Πέρα Θεσσαλονίκης

Γ’ Τοπικό ανδρών
1. Α.Ο. Θέρμης Θερμαίος
2. Α.Ο. Ιάσων Βόλου
3. Μ.Α.Σ. Αετός
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/01/2019 • 08:15