Χιμένεθ και παίκτες της ΑΕΚ μίλησαν για το ντέρμπι της Τούμπας (video)

Δείτε το βίντεο και διαβάστε τι είπαν o Μανόλο Χιμένεθ και ποδοσφαιριστές της Ένωσης για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο αφιέρωμα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ που ετοίμασαν τα κανάλια Novasports.

Αναμφισβήτητα το ντέρμπι της 11ης Μαρτίου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στην Τούμπα έκρινε αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί θέμα συζήτησης μεταξύ των φιλάθλων στη χώρα. Τα κανάλια Novasports ετοίμασαν ένα μεγάλο αφιέρωμα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ και δε γινόταν να μην υπάρχει ξεχωριστή αναφορά στο συγκεκριμένο ντέρμπι:

“Μου έμεινε η πίκρα της απογοήτευσης, για το πως μπορεί να δικαιολογηθεί κάτι το εξωαγωνιστικό, αλλά το πιο λυπηρό είναι ότι υπάρχουν άτομα που το πιστεύουν. Μπορεί να είσαι οπαδός, φανατικός, να έχεις δώσει την καρδιά σου για μια ομάδα, αλλά όταν η ομάδα σου κάνει άσχημα πράγματα με το πολύ καλό ρόστερ που έχει ο ΠΑΟΚ, το πρόβλημα δεν είναι ότι του αφαιρέθηκαν οι βαθμοί. Το πρόβλημα είναι ότι δεν κέρδισε το πρωτάθλημα με το πολύ καλό ρόστερ που έχει”, τόνισε αρχικά ο Μανόλο Χιμένεθ και συνέχισε:

“Εγώ δεν είμαι κάποιος για να δώσω συμβουλές. Γι’ αυτούς δεν είμαι κάτι παραπάνω από έναν αντίπαλο, αλλά καλό είναι να μαθαίνεις, να κάνεις αυτοκριτική και να πεις τι δεν έκανα καλά. Επαναλαμβάνω, αυτή η μεγάλη ομαδα, ο ΠΑΟΚ, έχει μια μεγάλη δυναμική. Πρέπει να πεις τι εκανα κακά και να προσπαθήσεις να βελτιωθείς, δίχως να ψάχνεις δικαιολογίες. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι καποιοι και φυσικά δεν αναφέρομαι στους ποδοσφαιριστές, ψάχνουν δικαιολογίες για να καλύψουν τα λάθη τους”.

Ο Βασίλης Μπάρκας είπε: “Αυτό που θυμάμαι είναι τον διαιτητή να δείχνει οφσάιντ κι εμένα να πανηγυρίζω για την απόφαση αυτή. Τα υπόλοιπα που θυμάμαι δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο, αλλά με την είσοδο κάποιων παραγόντων. Δηλαδή με εξωαγωνιστικά κομμάτια, τα οποία δεν κάνουν καλό στο ποδόσφαιρο”.

Ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για την ΑΕΚ υποστήριξε: “Δε μπορώ να πω ότι έκανα άσχημα τελειώματα. Ήταν καλά τα τελειώματά μου, αλλά δεν μπήκαν τα γκολ”.

Ο Νίκλας Χουλτ ανέφερε: “Κανένας δεν κατάλαβε τι συνέβη. Αν ήταν γκολ, αν δεν ήταν και στη συνέχεια όλοι ήταν τόσο μπερδεμένοι. Αυτό δεν ήταν ποδόσφαιρο. Είναι κάτι απίστευτο για να το περιγράψεις. Μετά απ’ αυτό το ματς τα πήγαμε καλά. Δέσαμε περισσότερο ως ομάδα και είπαμε ότι θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Πραγματικά μετά από αυτό το παιχνίδι πιστέψαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.