Ανησυχία για Κομπανί στο Βέλγιο

Στα 32 του χρόνια ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι θέλει σαν τρελός να παίξει στο δεύτερο και τελευταίο παγκόσμιο κύπελλο στην καριέρα του. Την Δευτέρα ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ να ανακοινώσει την αποστολή της Εθνικής Βελγίου για την Ρωσία και ο ''Βίνι'' ανησυχεί.

Το Βέλγιο δεν εντυπωσιάσε στο φιλικό προετοιμασίας με την Πορτογαλία (0-0), όμως το χειρότερο είναι ο νέος τραυματισμός του Βινσέν Κομπανί μετά από ένα τάκλιν που προσπάθησε να κάνει στον επιθετικό της Σπόρτινγκ Ζέλσον Μάρτινς με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει το παιχνίδι και να περάσει αλλαγή στο 55o λεπτό της συνάντησης.

”Πρέπει να δούμε και πάλι αύριο την κατάσταση του Βίνι. Θα πρέπει να βγάλει ακτινογραφία και να περιμένουμε 48 ώρες. Πρέπει να ηρεμήσουμε και θα δούμε τι θα συμβεί. Είναι από τις στιγμές που κανείς δεν τις αξίζει. Από την πρώτη του μέρα ως ποδοσφαιριστής δούλευε ασταμάτητα.”
δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Ίβηρες ο Ισπανός τεχνικός του Βελγίου  ”Αποχώρησε μόνος του από τον αγώνα καθώς γνωρίζει πολύ καλά το σώμα του.΄΄ συμπλήρωσε ο Μαρτίνεζ

Θυμίζουμε πως οι υποχρεώσεις στο μουντιάλ του Βελγίου αρχίζουν σε δύο εμβομάδες κόντρα στον Παναμά την Δευτέρα 18 Ιουνίου, εν συνεχεία θα αντιμετωπίσει την Τυνησία στις 23 του μηνός και την Αγγλία στο ντέρμπι του ομίλου στις 28.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.