Ξεχνούν Πανιώνιο, βλέπουν ΟΦΗ

Υποχρεωμένοι να ξεχάσουν την ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και να επικεντρωθούν στην αναμέτρηση του κυπέλλου με τον ΟΦΗ είναι οι άνθρωποι του Παναιτωλικού.

Υποχρεωμένοι να ξεχάσουν την ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και να επικεντρωθούν στην αναμέτρηση του κυπέλλου με τον ΟΦΗ είναι οι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Οι Αγρινιώτες βλέπουν το θεσμό του κυπέλλου ως μία καλή ευκαιριά για να διακριθούν.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Μπάμπης Τεννές, δεν είχε στην διάθεσή του για την προπόνηση της Δευτέρας τους Γιώργο Θεοδωρίδη, Λουίτζι Τσενάμο, οι οποίοι και βραβεύτηκαν στην Αθήνα ως καλύτεροι παίκτες της περσινής περιόδου. Θεραπεία έκανε ο Κουτρουμάνος και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπουμάλ, Κούσας.

Στο μεταξύ, η διοίκηση εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Αρχίζει αύριο Τρίτη η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ (Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, ώρα 6.00 μ.μ.) από το ΠΑΝcafe και το ΠΑΝsport στο γήπεδο Παναιτωλικού, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Υπενθυμίζεται ότι στη διοργάνωση του κυπέλλου ισχύουν οι κάρτες διαρκείας για τα εντός έδρας παιχνίδια, έως και την προημιτελική φάση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.