Αλέγκρι: «Δε θα φύγω από τη Γιουβέντους»

Στη Γιουβέντους θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όπως ξεκαθάρισε στον ιταλικό Τύπο, βάζοντας τέλος στα σενάρια, που τον ήθελαν να μετακομίζει στο Λονδίνο.

Στη Γιουβέντους θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όπως ξεκαθάρισε στον ιταλικό Τύπο, βάζοντας τέλος στα σενάρια, που τον ήθελαν να μετακομίζει στο Λονδίνο. Ο 48χρονος τεχνικός φέρονταν σύμφωνα με δημοσιεύματα να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε πως η «βέκια σινιόρα» είναι μια μεγάλη ομάδα και πως δε χρειάζεται να μετακομίσει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα το προσεχές σχρονικό διάστημα. 

Αρχικά, ο Αλέγκρι τόνισε: «Δεν ένιωσα ποτέ υποτιμημένος στην Ιταλίά. Κάνω την δουλειά μου, είμαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Γιουβέντους και έχω συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο

Στη συνέχεια, ο προπονητής των «νερατζούρι» συμπλήρωσε: «Όλα αυτά με κάνουν να γελάω. Αρχικά λένε ότι μαθαίνω αγγλικά και τώρα ισπανικά. Δεν ήμουν καλός στο σχολείο και θα μου ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να μάθω δύο γλώσσες σε δύο μήνες» και συνέχισε αστειευόμενος «καλό θα ήταν να δουλέψω τα ιταλικά μου καθώς πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Ή καλύτερα την Piedmontese».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.