Πολλά προβλήματα στην Καισαριανή

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα, Πέτρος Δημητρίου για τον εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Επανομής.

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα, Πέτρος Δημητρίου για τον εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Επανομής. Συγκεκριμένα, πέντε παίκτες παραμένουν αμφίβολοι και η κατάστασή τους θα ξεκαθαρίζει την τελευταία στιγμή.

Συγκεκριμένα, Καούνος, Παπαθανασίου και Πασάς θα δοκιμάσουν στην τελευταία προπόνηση, όμως οι ελπίδες παρουσίας τους στην Επανομή παραμένουν σημαντικά μειωμένες.  Από την άλλη, τραυματίες εξακολουθούν να είναι Χαϊκάλης και Γουσούλης με τους δυο παίκτες να κάνουν εντατική θεραπεία αλλά ακόμη να παραμένει αβέβαιο αν θα προλάβουν το παιχνίδι.

Σίγουρα, τα προβλήματα είναι πάρα πολλά για τον Δημητρίου, που ψάχνει λύσεις, με αποτέλεσμα να αναμένονται σημαντικές διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος Βασίλης Αδαμάκης δεν έχει «ανοίξει» ακόμη τα χαρτιά του, όμως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ότι βρίσκεται ακόμη σε στάδιο επαφών και διαπραγματεύσεων. Ο επικεφαλής της αθηναϊκής ΠΑΕ αναζητά λύσεις σε όλα τα επίπεδα και δεν θέλει, προς το παρόν, να πει το οτιδήποτε αν δεν έχει στα χέρια του τελεσίδικα αποτελέσματα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.