Δύο αλλαγές σε ημερομηνίες στο φετινό αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

11/08/2017 • 19:02
Πινγκ Πονγκ
  • shares
Λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη της σεζόν 2017-2018 η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης αποφάσισε να κάνει δύο αλλαγές σε ημερομηνίες στο αγωνιστικό της πρόγραμμα.

Η μία αφορά το Τοπικό Κύπελλο Αττικής και η άλλη δύο ανοιχτά πρωταθλήματα νεαρών ηλικιών στη Βόρεια Ελλάδα. Οι αγώνες του Κυπέλλου Αττικής θα γίνουν τελικά στην εκκίνηση της περιόδου, στις 2-3 Σεπτεμβρίου 2017, μαζί με το Τοπικό Κύπελλο Βόρειας Ελλάδας. Αρχικά είχαν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου. Επίσης, έγινε αλλαγή ημερομηνιών μεταξύ των αναπτυξιακών τουρνουά της Σίνδου και της Βέροιας. Αυτό της Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί τελικά στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2017 όπου είχε οριστεί αρχικά εκείνο της Βέροιας και το τελευταίο θα γίνει στις 21 και 22 Απριλίου 2018, όπου είχε μπει πρώτα στο καλεντάρι το όπεν της Σίνδου.

Η μετακίνηση στην ημερομηνία του Κυπέλλου Αττικής κρίθηκε απαραίτητη διότι από τις 13 έως τις 17 Σεπτεμβρίου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού και υπάρχουν σωματεία με διεθνείς αθλητές, όπως π.χ. ο Ολυμπιακός και ο Δ.Α.Ο. Ταύρου. Προκειμένου λοιπόν, να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα για ομάδες, που θα έχουν αθλητές στο Λουξεμβούργο, πήγε πιο πίσω η ημερομηνία διεξαγωγής. Μαζί μεταφέρθηκε για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου και το Τοπικό Κύπελλο Δυτικής Ελλάδας, που επίσης είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 16-17/09.

Η τράμπα στα Σαββατοκύριακα των δύο αναπτυξιακών πρωταθλημάτων αποφασίστηκε διότι το Φιλίππειο γυμναστήριο της Βέροιας δεν ήταν διαθέσιμο στις πρώτες ημερομηνίες του όπεν. Αντίθετα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους αγώνες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο διήμερο του Απριλίου. Το τουρνουά της Σίνδου δεν είχε ανάλογο θέμα κι έτσι πήγε μήνες πιο πίσω και συγκεκριμένα στις 25-26 Νοεμβρίου.

* Τρία παιδιά θ’ αγωνιστούν τελικά στο Euro Mini Championships, που θα φιλοξενηθεί στο Σίλτιγχαϊμ της Γαλλίας από τις 25 έως τις 27 Αυγούστου. Ο Αλέξανδρος Μαδέσης, ο Κίμων Μήτκας και η Ευγενία Καραθανάση. Ακύρωσαν τη συμμετοχή τους στο πανευρωπαϊκού χαρακτήρα τουρνουά παμπαίδων-παγκορασίδων οι αθλητές από τη Φλώρινα Ιωσήφ Ελσάμι, Ζαχαρίας Ελσάμι  Σωτήρης Μούσιας και Δέσποινα Άμπα.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/06/2018 • 08:39

Ένας αμφίρροπος όμιλος και μια αξιόπιστη Χέλσινγκμποργκ

Ο 8ος όμιλος στην πρώτη φάση του Μουντιάλ έχει ενδιαφέρον καθώς θεωρείται κι από τους πιο αμφίρροπους αν σκεφτεί κανείς πως η πιο αδύναμη ομάδα φαίνεται η Ιαπωνία! Καλό είναι να μην ξεγράψουμε τόσο απλά ούτε την Σενεγάλη με την λογική πως τα φαβορί του

09/05/2018 • 16:07