Πογέτ: «Περιμένω τη διοίκηση» (video)

Ο Γκουστάβο Πογέτ διέψευσε στο novasports.gr ότι έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τη διοίκηση για το μέλλον του και... πετάει το μπαλάκι.

Ο Γκουστάβο Πογέτ διέψευσε στο novasports.gr ότι έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τη διοίκηση για το μέλλον του και… πετάει το μπαλάκι. 

«Όχι, δεν πιστεύω να υπάρξει συνάντηση άμεσα. Εγώ συγκεκριμένα περιμένω μια πρόταση από τη διοίκηση και από τη στιγμή που θα έρθει η πρόταση θα μπορούμε να μιλήσουμε. Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει καμία πρόταση.

Πιστεύω ότι, όπως εξήγησα και την τελευταία φορά, όταν υπάρχουν τόσες πολλές φήμες και από διαφορετικά μέρη, είναι δύσκολο να τις σκέφτεσαι και να τος συζητάς όλες. Όταν είναι να συμβεί κάτι, θα συμβεί και όταν συμβεί θα το μάθετε, γιατί εδώ τα μαθαίνετε όλα. Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι να προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε σ’ αυτό που κάνουμε τώρα», τόνισε ο Ουρουγουανός.

Δείτε το video για να ακούσετε αναλυτικά τι είπε ο Πογέτ για το μέλλον του στην ΑΕΚ, αλλά και για τον αγώνα που ακολουθεί με την Καλλονή και για το πρόβλημα δημιουργίας ευκαιριών που αντιμετιωπίζει η Ένωση μακριά από την έδρα της. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.