Επιστροφή με καθυστέρηση και ξεκούραση

Στη Θεσσαλονίκη έφταση πριν από λίγη ώρα η αποστολή του ΠΑΟΚ, έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας

Στη Θεσσαλονίκη έφταση πριν από λίγη ώρα η αποστολή του ΠΑΟΚ, έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Με δεδομένο το ενδιάμεσο διάστημα των τεσσσάρων ημερών μέχρι την εκ νέου αναχώρηση για το δεύτερο – και πάλι επί ολλανδικού εδάφους, αλλά στο Οοστερμπεεκ αντί του Χορστ – η απόφαση που πάρθηκε ήταν να δοθεί – σχεδόν – τριήμερη ξεκούραση κι όλοι να συγκεντρωθούν ξανά το πρωί της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία για την επανεκκίνηση των προπονήσεων.
Η πτήση που μετέφερε – και – την αποστολή του «Δικεφάλου» από το Ντίσελντορφ στη Θεσσαλονίκη, αναχώρησε με καθυστέρηση σαράντα λεπτών αλλά το ήρεμο ταξίδι αποζημίωσε και με το παραπάνω όλους τους επιβαίνοντες. Αξίζει να σημειωθεί πως ορισμένα από τα μέλη της αποστολής αναχώρησαν απευθείας από το Ντίσελντορφ για τους τελικούς προορισμούς τους με πτήσεις που εξυπηρετούσαν για ν’ αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.