Οι διεθνείς έριξαν το γάντι στην Ομοσπονδία βόλεϊ

Από την μια ικανοποίηση για την προσπάθεια, από την άλλη περισυλλογή και προβληματισμός για το μέλλον. Κάπως έτσι αντιμετώπισαν οι διεθνείς και ο Αλέκος Λεώνης τις δύο ήττες στο Προολυμπιακό τουρνουά του Τουρκουά.

Από την μια ικανοποίηση για την προσπάθεια, από την άλλη περισυλλογή και προβληματισμός για το μέλλον. Κάπως έτσι αντιμετώπισαν οι διεθνείς και ο Αλέκος Λεώνης τις δύο ήττες στο Προολυμπιακό τουρνουά του Τουρκουά. Και αν ο ομοσπονδιακός τεχνικός απέφυγε να μιλήσει για το πώς θα πορευτεί η Εθνική από τη στιγμή που η ομοσπονδία αδυνατεί να την στηρίξει λόγω των οικονομικών προβλημάτων, οι διεθνείς δεν δίστασαν να ρίξουν το… γάντι.

«Η Εθνική χρειάζεται σίγουρα δουλειά, πίστωση χρόνου και στήριξη από την ομοσπονδία, την οποία θεωρώ ότι θα έχει» είπε με νόημα ο Νίκος Σμαραγδής και συνέχισε: «Προέχει να επιστρέψουμε στις μεγάλες διοργανώσεις για να πάρουν εμπειρίες οι νέοι αθλητές, αρχής γενομένης από το επόμενη ευρωπαϊκό. Υπάρχει μια εξαιρετική χημεία στην ομάδα και τα αποδυτήρια και πολύ ταλέντο. Η εθνική είναι ο καθρέφτης του ελληνικού βόλεϊ και πρέπει να βοηθηθεί, προκειμένου να επιστρέψει εκεί που θα έπρεπε να είναι. Όσοι αθλητές μπορούν να φύγουν για το εξωτερικό τους συμβουλεύω να το κάνουν. Είδαμε όλοι, εξάλλου, τη βελτίωση όσων παιδιών για να παίξουν έξω». Για τον Δημήτρη Τζούριτς η πορεία της Εθνικής ομάδας θα εξαρτηθεί από την βοήθεια που θα έχει από την ομοσπονδία. «Χρειαζόμαστε καλή προετοιμασία. Εντάξει, δεν μου αρέσει όταν χάνουμε αλλά είμαι ικανοποιημένος γιατί φάνηκε ότι «βράζει το αίμα μας».

Όλα εξαρτώνται από την ΕΟΠΕ. Όλοι οι νέοι, αν μπορούν, πρέπει να παίξουν στο εξωτερικό». Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Θεόκλητου Καριπίδη: «Η διαφορά, πάντως, με αυτές τις ομάδες (Γερμανία) είναι στην ποιότητα της προετοιμασίας και όχι στο υλικό. Δεν είχαμε να κάνουμε με υπερδυνάμεις αλλά με ομάδες στα μέτρα μας, απλώς εμείς δεν έχουμε τις παραστάσεις τους». Όσο για τον Γιώργο Πετρέα αυτός στάθηκε στην επόμενη μέρα που πρέπει να βρει την Εθνική σε μεγάλες διοργανώσεις.

«Για να αλλάξουμε επίπεδο και να μπορούμε να συναγωνιστούμε τέτοιας δυναμικότητας αντίπαλους, πρέπει να επιστρέψουμε στις μεγάλες διοργανώσεις. Δεν είναι ωραίο να χάνεις, όμως εμείς αισιοδοξούμε για το μέλλον. Χωρίς τραυματισμούς και με την ανάλογη βοήθεια, αυτή η ομάδα θα μας κάνει υπερήφανους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.