Σίλβα: “Ήμουν διαλυμένος από τον φόβο”

Ο Νταβίντ Σίλβα αποκάλυψε τις δύσκολες ώρες που πέρασε με την περιπέτεια της υγείας του γιου του και δε δίστασε να τονίσει πως είχε “διαλυθεί” από τον φόβο του.

Ο Νταβίντ Σίλβα αποκάλυψε τις δύσκολες ώρες που πέρασε με την περιπέτεια της υγείας του γιου του και δε δίστασε να τονίσει πως είχε “διαλυθεί” από τον φόβο του. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι ευχαρίστησε τον Θεό, που βοήθησε τον γιο του να ξεπεράσει τελικά τα προβλήματα υγείας.

Αρχικά, ο Νταβίντ Σίλβα δήλωσε: “Ήμουν διαλυμένος από το φόβο μου, ήταν οι πιο δύσκολοι μήνες της ζωής μου. Στην Ισπανία οι γιατροί δεν ήταν σίγουροι για το τι θα συμβεί. Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς 100% σε αυτό που κάνεις όταν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Μπαίνεις στα αποδυτήρια, βλέπεις το κινητό σου και περιμένεις. Θα πάνε καλά; Οταν είμαι σε κακή κατάσταση σκέφτομαι τι πέρασε το παιδί μου και αυτό με βοηθά να γίνω πιο δυνατός”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Ο Θεός τον βοήθησε και είναι καλά. Πρέπει να τον προσέχουμε συνέχεια. Προσεύχομαι κι όλα πάνε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος και πανέτοιμος για τη νέα σεζόν. Το γεγονός αυτός άλλαξε τα πάντα στον τρόπο σκέψης μου.  Άλλαξε την προτεραιότητά μου, πάνω απ όλα είναι η οικογενειακή ζωή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.