«Είσαι το σύμπαν» του Μηνά Καφάτου

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 18:00 ο δρ. Μηνάς Καφάτος υπογράφει στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24) το βιβλίο του «Είσαι το Σύμπαν», των εκδόσεων Π. Ασημάκης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο τμήμα της Λογοτεχνίας του ΙΑΝΟΥ και η είσοδος είναι ελεύθερη. Λίγα λόγια για το βιβλίο O γιατρός Deepak Chopra και ο κβαντικός φυσικός και κοσμολόγος Δρ Μηνάς Καφάτος αποκαλύπτουν...

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 18:00 ο δρ. Μηνάς Καφάτος υπογράφει στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24) το βιβλίο του «Είσαι το Σύμπαν», των εκδόσεων Π. Ασημάκης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο τμήμα της Λογοτεχνίας του ΙΑΝΟΥ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

O γιατρός Deepak Chopra και ο κβαντικός φυσικός και κοσμολόγος Δρ Μηνάς Καφάτος αποκαλύπτουν ένα μυστικό που μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας: κατοικούμε σε ένα ενσυνείδητο σύμπαν, ένα σύμπαν που αποκρίνεται στο πώς σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε. Και αυτό το ανθρώπινο σύμπαν είναι το αληθινό σύμπαν, το μόνο που έχουμε.

«Σ’ αυτό το ενδιαφέρον βιβλίο, ένας αστροφυσικός συνεργάζεται με μοναδικό τρόπο με έναν γιατρό. Παρουσιάζουν μια καινοφανή και, θα μπορούσα να πω, επαναστατική ‘ιδεολογική δομή’ που πρέπει να μας κάνει όλους να αναθεωρήσουμε τις ιδέες μας σχετικά με τη θέση μας στο σύμπαν. Θα ‘ταρακουνήσει’ τα λιμνάζοντα ύδατα στις κοντόφθαλμες πεποιθήσεις πολλών. Θα μας κάνει επίσης να σκεφτούμε και να αναρωτηθούμε γύρω από την αληθινή μας σχέση με το σύμπαν».
Κανάρης Τσίγκανος – Διευθυντής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών· καθηγητής αστροφυσικής, αστρονομίας και μηχανικής στη σχολή Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Λίγα λόγια για τον Μηνά Καφάτο

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.