“Τριάρα” με ανατροπή για τη Σασουόλο (video)

Η Έμπολι πήρε προβάδισμα μόλις στο 18ο δευτερόλεπτο, αλλά η Σασουόλο έκανε την ανατροπή και το τρία στα τρία εντός έδρας στη φετινή Σέριε Α.

Με το αήττητο να διακόπτεται από τη Γιουβέντους την 4η αγωνιστική η Σασουόλο ήθελε την άμεση επιστροφή στις επιτυχίες φιλοξενώντας την Έμπολι, η οποία είχε μείνει με μοναδική νίκη αυτή της πρεμιέρας κόντρα στην Κάλιαρι.

Το τέρμα του Καπούτο στην πρώτη επίθεση του ματς, 18 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα δεν αποδείχθηκε όμως αρκετό για τους φιλοξενούμενους ώστε να πανηγυρίσουν το δεύτερο τρίποντο στη σεζόν.
Η ομάδα του ντε Τζέρμπι ισοφάρισε στο 12ο λεπτό με το τρίτο τέρμα του Μπόατενγκ στο πρωτάθλημα, παίρνοντας τον έλεγχο του αγώνα. Ο στόπερ Φεράρι που ήταν έξοχος αμυντικά, έβαλε μπροστά στο σκορ τη Σασουόλο στο 57ο και η κόκκινη κάρτα, με δεύτερη κίτρινη, του Ζάιτς που άφησε την Έμπολι με δέκα στο 71ο είναι οι φάσεις του δεύτερου ημιχρόνου που καθόρισαν την έκβαση του ματς.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με καταπληκτικό τακουνάκι ο ντι Φραντσέσκο, συμπληρώνοντας την έξοχη συνεργασία των Μπρινιόλα, Λιρόλα. 

Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα της Έμπολι σε ισάριθμες επισκέψεις στην έδρα της Σασουόλο για τη Σέριε Α, έχοντας μάλιστα δεχθεί τρία τέρματα σε καθεμία από αυτές. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.